Лайм

За пісню-присвяту. Злата Огнєвіч отримала нагороду від рятувальників ДСНС

У своїй роботі співачка відзначила щоденні подвиги "людей Світла"

Злата Огнєвіч присвятила пісню "Світло" українським героям без зброї - працівникам ДСНС. Рятувальники подякували співачці за пісню-присвяту та вручили їй високу нагороду.

Кадри з нагородження з'явилися у спільному дописі ДСНС України та Злати Огнєвіч в Instagram. На зустріч із працівниками Служби співачка прийшла у білому брючному костюмі, на екранах показали кадри з кліпу.


Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від ДСНС України (@dsns_ukraine)

"Рівно тиждень тому ми уперше побачили і почули "Світло" - зворушливу і життєствердну присвяту героїчній роботі українських рятувальників. Сьогодні ж Голова ДСНС Сергій Крук особисто подякував Златі Огневіч за цю пісню і вручив їй найвищу відзнаку Служби - нагрудний знак "Знак пошани". Світло переможе темряву, а Україна - жорстокого і підступного ворога. Віримо, що так і буде", - написали працівники Служби.

Злата подякувала рятувальникам за почесну відзнаку та зізналася, що дуже зворушена. "Сьогодні відбулася синергія подяки та поваги. Коли дивишся в очі справжнім героям, розумієш чому ми непереможні", - написала Огнєвіч.

Фото: instagram.com/zlata.ognevich

Злата Огнєвіч випустила пісню "Світло" наприкінці липня. У ролику показано кадри небезпечної роботи надзвичайників, які розбирають завали, рятують людей і тварин, розмінують території, ризикуючи власним життям.

Фото: instagram.com/zlata.ognevich

"Пісня-подяка людям Світла, працівникам ДСНС, робота яких часто залишається, так би мовити, "за кадром". Я захоплююся ними, як і всіма незламними українцями!", - прокоментувала свою роботу зірка.

  • Під час пожежі у Харкові вогнеборці врятували кошеня, яке сиділо під дахом палаючого будинку. У ДСНС показали зворушливі фотографії героя та врятованого малюка.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Привертає увагу більше, ніж будь-коли: у мережі показали відео головної сцени "Євробачення-2024"

Як виглядає головна сцена Євробачення-2024 у Мальме - у мережі вперше показали відео та розповіли про репетиції конкурсантів

Режисер "Єралашу", якого засудили за педофілію, отримав медаль за участь у війні проти України

Росіянин Ілля Білостоцький похвалився, що отримав медаль за службу на фронті, а також, що з нього зняли всі звинувачення у педофілії

Як голосувати у першому півфіналі "Євробачення-2024": детальна інструкція

Перший півфінал Євробачення 2024 відбудеться 7 травня - як голосувати за конкурсантів, як довго триватиме голосування