Лайм

Сидів під дахом палаючого будинку. Вогнеборці показали зворушливі фото врятованого кошеняти

У малюка з'явилося ім'я та новий дім

Російські окупаційні війська продовжують нещадно обстрілювати Харків, знищуючи житлові будинки. Під час пожежі в одному з районів міста вогнеборці врятували кошеня, яке вже задихалося від густого диму.

Фото врятованого пухнастика показали на сторінці ДСНС України в Instagram. Рятувальник Ігор Попко розбирав дах палаючого будинку і помітив під шифером маленьке кошеня. Він сховав постраждалу тварину під свій бойовий одяг, де йому стало безпечно.

Фото: instagram.com/dsns_ukraine

Після ліквідації пожежі малюка привезли до пожежної частини та дали йому ім'я Гоша. Перші кілька годин кошеня перебувало у шоковому стані, але згодом прийшло до тями, почало їсти й грати з рятувальниками.

Диспетчер пожежно-рятувальної частини забрала Гошу до себе додому, і тепер у врятованого малюка є не тільки ім'я, а й любляча сім'я.

Українців зворушила історія про порятунок маленької тварини і вони подякували рятувальникам за доброту та людяність.

"Дякую вам за доброту", "Дякую вам за вашу небезпечну працю, за доброту, за людяність!", "Велика подяка рятівнику, який не залишив малюка вмирати", "Які ви класні. І не треба тих фотосесій з оголеними торсами та кроликами. Ви найкращі, наші ангели. Дякую вам і низько кланяюся за ваш щоденний подвиг", - пишуть у коментарях під дописом.

Фото: instagram.com/dsns_ukraine

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Українське медіа потрапило в скандал через нецензурну лексику на адресу Євгена Клопотенка: що відомо

Видання Заборона потрапило в скандал через нецензурну лексику - кулінар Євген Клопотенко опублікував листування нібито з журналістом медіа

Рак відсік все непотрібне: 35-річна українська акторка вперше розповіла про лікування онкологічної хвороби

Акторка Катерина Молчанова повідомила, що лікується від раку - онкологію у жінки виявили на ранній стадії і вже зробили операцію

alyona alyona і Jerry Heil виступатимуть у першому півфіналі "Євробачення-2024": про що їхня пісня

alyona alyona і Jerry Heil беруть участь у Євробаченні 2024 з песнею Teresa & Maria - про що вона, чому артисток критикували