Лайм

Бісить своєю поведінкою: Анастасія Приходько розповіла, чому не любить Потапа

Артистка висловила свою думку

Українська співачка Анастасія Приходько не приховує своєї неприязні до репера Олексія Потапенка (Потапа). Нещодавно вона опублікувала у соціальних мережах пост, у якому висловила свою думку про артиста. Цього разу виконавиця зізналася, що не може терпіти свого колегу через те, що їй не подобається його поведінка.

"До багатьох артистів, які тут, в мене є питання. В мене давня "любов" з Потапом. Про це всі знають. Я його не люблю. Я його штрикала і буду штрикати, бо він мене бісить своєю поведінкою. Я його штрикала ще на початку війни у 2014 році", - сказала Приходько в інтерв’ю Аліні Доротюк.

Співачка додала, що має питання до багатьох інших артисток і артистів стосовно їхніх дій у період війни в Україні. Однак вона пояснює, що зараз не хоче ні з ким з них з’ясовувати стосунки, адже це не на часі. Зараз головне – допомога нашим захисникам.

"Зараз не хочу цього робити, бо не треба зараз про них говорити в негативному сенсі. Вони роблять помилки, я їх бачу і є про що казати. Є питання до багатьох артисток, ведучих. Але то все після війни. Зараз головна мета – наші хлопці, це ЗСУ, і за них треба говорити, за те, що дійсно болить. А пісні-танці – це вже потім будемо розбиратися, хто де танцював", - сказала знаменитість.

Фото: instagram.com/prykhodko_fan

Приходько наголосила, що не вважає, що на фронт потрібно йти абсолютно усім. За її словами, кожен має залишатися на своєму місці, адже тільки так можна буде врятувати культурну спадщину України:

"Не всім воювати – я це казала завжди. Якщо всі підуть на фронт, то ми можемо все втратити: і культурну спадщину, і поетів, і композиторів, і митців, і художників. Кожен має бути на своєму місці. Я про це говорила не раз. Однак до багатьох хлопців у мене є питання. До багатьох, які виїхали, також є питання".

Фото: instagram.com/prykhodko_fan

Анастасія Приходько - українська попспівачка, громадська діячка, заслужена артистка України, переможниця 7-го сезону російської "Фабрики зірок". У жовтні 2018 року повідомила, що йде зі сцени.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Макс Михайлюк - герой "Холостяка", який розповідав, що йому не дали стати пілотом F-16

Макс Михайлюк з дружиною Дашею Хлистун та двома дітьми живе в Канаді - чоловік говорив, що хотів стати пілотом f-16 в Україні

Опанував професію авіатехніка: соліст гурту NAHABA розповів про свою службу в Повітряних силах

Соліст гурту NAHABA Андрій Науменко півроку служить у Повітряних силах - виконавець розповів про навчання та професію, яку освоїв

Де і коли дивитися перший півфінал "Євробачення-2024": платформи в Україні

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита