Лайм

Радянський мікс: Ектор Хіменес-Браво зневажливо висловився про російську кухню

Кулінар висловив свою думку

Український телеведучий та шеф-кухар колумбійського походження Ектор Хіменес-Браво, який все частіше дивує фанатів романтичними фото зі своєю коханою, висловився про російську кухню. За його словами, російської гастрономічної культури не існує, замість неї є "мікс всіх страв, які були в СРСР".

"Я був у Росії, у Санкт-Петербурзі. Росіяни не мають своєї гастрономічної культури. Їхня кухня – це мікс всього, що було в Радянському Союзі. Я, як професіонал, знаю багато кухонь, і можу сказати, що російська кухня – це нічого", - зазначив кулінар в інтерв’ю "24 каналу".

Фото: instagram.com/hectorjimenezbravo

Ектор наголосив, що в той час, як в України є всі культурні аспекти, в країни-агресорки РФ – самі лише фейки.

"Росіяни кажуть, що манти, плов, борщ – це все їхнє. Ні! У кожної країни є своя гастрономічна культура. В України вона дуже багата, що на час війни дуже важливо. Адже наші "сусіди" кажуть, що Україна – фейкова країна. Вибачте, що? У нашій культурі є всі аспекти: література, гастрономія, історія тощо. Спочатку була Київська Русь, а не Москва", – заявив Хіменес-Браво.

Фото: instagram.com/hectorjimenezbravo

Знаменитість підсумував, що все, на що здатна Росія – звинувачувати нашу країну в тому, чим є сама: "Росія – це лише мікс багатьох культур. І вони кажуть, що наша країна – фейк. Подивимось, хто ще буде фейком".

  • Нагадаємо, на початку липня український борщ внесли до Списку культурної спадщини ЮНЕСКО. Детальніше про це читайте тут.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Як російська культура пролізає в "європейські щілини"

Російська прима-балерина Світлана Захарова таки виступить у Словенії на Люблянському фестивалі

Ілона Гвоздьова після мамопластики похвалилася фото в бікіні і згадала дитинство в рідному Криму

Українська танцівниця та педагог-хореограф Ілона Гвоздьова продемонструвала підтягнуте тіло та результат мамопластики у відкритому бікіні

Продовжуєте зросійщувати суспільство: Гайтану захейтили за російську мову в соцмережах

Українська співачка Гайтана нарвалася на критику в мережі через спілкування російською