Лайм

Гурт Coldplay і Святослав Вакарчук емоційно виконали пісню "Обійми" на підтримку України

Британський колектив продовжує підтримувати українців

Минулого місяця британський гурт Coldplay на концерті у Варшаві підтримав Україну, виконавши хіт "Обійми". Тоді Крісу Мартіну на сцені допоміг вуличний музикант із Чернігова Romario Punch, з яким він познайомився за день до виступу. 9 серпня знамениті рокери зіграли у Брюсселі, де також виконали пісню "Океану Ельзи", але вже з її автором.

Відео емоційного виступу з'явилося на сторінці ОЕ в Instagram. На кадрах соліст Coldplay та Святослав Вакарчук разом виконують пісню, в якій є важливі для кожного українця рядки: "Коли настане день, закінчиться війна…". На знак солідарності Кріс Мартін пов'язав на руку стрічку у кольорах прапора України.


Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Океан Ельзи (@okeanelzy_official)


"Дякую Крісу, Джонні, Гаю, Віллу та всій команді Coldplay за підтримку", - написали українські музиканти під відео. Гурт "Океан Ельзи", як і британці Coldplay, зараз перебувають у європейському турі.

Українців зворушило емоційне виконання музикантів. "Боже, пісня душу рве", "Неймовірно", "Плачу...", "Коли закінчиться війна...", "У саме серденько", "До глибини душі", "Це приголомшливо! Два улюблені гурти на одній сцені! Дякую Coldplay за вашу підтримку! Океан Ельзи - ви душа українського народу!", - пишуть підписникии під відео.

Фото: instagram.com/coldplay

  • Раніше Святослав Вакарчук емоційно виконав "Обійми" у зруйнованому обстрілами дворі Харкова. Музикант виступив разом із струнним квартетом.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Усі зберігають оптимізм: друг онкохворого Чарльза III розповів про стан його здоров'я

Стан здоров'я Чарльз III, який лікується від онкології, погіршився - про це розповів друг короля - що відомо

Уклін всім героям: українські зірки вшанували пам’ять жертв трагедії на Чорнобильській АЕС

26 квітня 2024 року виповнюється 38 років з дня Чорнобильської аварії - зірки висловилися про річницю - фото

Ніхто не може мені заборонити: скандальна Алхім висловилася про мовне питання та ставлення до Путіна

Анна Алхім заявила, що перейде на українську, коли від неї всі відчепляться, а також зазначила, що Путін продовжує нагинати весь світ