Лайм

До мурах: Coldplay на концерті у Варшаві виконали "Обійми" гурту "Океан Ельзи"

Британський колектив підтримав Україну

Сьогодні пісня "Обійми", в якій є рядки "Коли настане день, закінчиться війна…", звучить із вуст кожного українського артиста, а днями хіт "Океану Ельзи" виконав британський колектив Coldplay. Кріс Мартін підтримав Україну на концерті у Варшаві (Польща).

Знаменитий рокер вийшов на сцену із пов'язаною на руці стрічкою синьо-жовтого кольору та заспівав українською мовою. Відео із виконанням опублікував у Facebook Іван Марунич.

Фото: instagram.com/coldplay

За його словами, Кріс Мартін зіграв композицію разом із українським вуличним музикантом на ім'я Romario Punch, якого зустрів на набережній міста.

"Рік 2022. Гурт Coldplay у Варшаві виконує пісню "Обійми" "Океану Ельзи" разом із хлопцем, якого зустріли на набережній Вісли. В які часи живемо", - написав Марунич. Виступ вийшов неймовірно чуттєвим та душевним та отримав численні овації.

"Дякую Coldplay, це так важливо відчувати зараз підтримку! Немає слів, щоб передати почуття", - пишуть українці під відео. "Це просто чудово", "В серденько", "Боже, як це чудово".

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз співачка Лавіка, яка була дружиною Вови Борисенка і намагалась потрапити на "Євробачення"

Співачка Лавіка створила свій гурт, займається психотерапією та волонтерською діяльністю - що відомо про життя артистки

Перший в житті: Наталія Могилевська зворушила подарунком для 4-річної прийомної доньки

27 квітня свій 4-й день народження відзначає молодша донька Наталії Могилевської, яку співачка зі старшою сестрою удочерила під час війни

На тлі чуток про погіршення стану онкохворого Чарльза палац зробив оптимістичну заяву

Букінгемський палац повідомив, що британський король Чарльз III, який лікується від раку, повертається до своїх королівських обов'язків