Лайм

Олег Сенцов згадав Новофедорівку у 2014 році та заговорив про повернення до Криму

Режисер виклав у мережу новий пост

9 серпня в селищі Новофедорівка, що розташоване в окупованому Криму, пролунала серія потужних вибухів. Після інциденту місцеві мешканці та відпочиваючі почали масово залишати населений пункт або й взагалі півострів.

Уродженець Сімферополя Олег Сенцов, який захищає нашу країну разом з іншими українськими воїнами, поділився своїми спогадами про Новофедорівку. У соціальній мережі Facebook він опублікував пост, у якому пригадав, як у 2014 році допомагав евакуювати звідти українських військових, додавши, що тоді наша армія "являла собою сумне явище". Однак зараз, через 8 років, ситуація кардинально змінилася. Режисер наголошує, що у 2022 році ЗСУ рішуче заявляють про своє майбутнє повернення до Криму.

Фото: facebook.com/oleg.sentsov

"Коли навесні 2014 року, я допомагав евакуації з Новофедорівки військових, які залишились вірні присязі, то наша армія являла собою сумне явище. Зараз, через вісім років ЗСУ потужно заявляє про своє майбутнє повернення до Криму. Бійтесь, окупанти, ми вже йдемо!" – написав Сенцов.

Шанувальники подякували письменнику за публікацію, додавши, що теж вірять в те, що ці задуми вже найближчим часом здійсняться.

Фото: Google

Нагадаємо, населений пункт Новофедорівка розташований неподалік міста Саки на узбережжі Чорного моря. Селище та лінію фронту поділяють трохи більше ніж 200 кілометрів.

На околицях Новофедорівки знаходиться військовий аеродром, на якому після окупації 2014 дислокується 43-й винищувальний авіаційний полк Повітряно-космічних сил Росії. Саме звідти ворожі літаки вилітали, щоб бомбити Херсонську, Миколаївську та Запорізьку області.

  • Подивіться, що залишилося від літаків на аеродромі в Новофедорівці. У мережі показали відео.
  • У мережі яскравими фотожабами прокоментували вибухи у Новофедорівці. "Апостроф" зібрав реакцію користувачів соцмереж на те, що трапилося.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал thеLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз співачка Лавіка, яка була дружиною Вови Борисенка і намагалась потрапити на "Євробачення"

Співачка Лавіка створила свій гурт, займається психотерапією та волонтерською діяльністю - що відомо про життя артистки

Перший в житті: Наталія Могилевська зворушила подарунком для 4-річної прийомної доньки

27 квітня свій 4-й день народження відзначає молодша донька Наталії Могилевської, яку співачка зі старшою сестрою удочерила під час війни

На тлі чуток про погіршення стану онкохворого Чарльза палац зробив оптимістичну заяву

Букінгемський палац повідомив, що британський король Чарльз III, який лікується від раку, повертається до своїх королівських обов'язків