Лайм

Три портрети Путіна: артист балету Полунін похвалився новими татуюваннями з лицем диктатора

Уродженець Херсона – великий фанат презентанта РФ

Російський артист балету Сергій Полунін народився у Херсоні та має український паспорт. Це не завадило йому стати фанатом Путіна і зробити цілих три татуювання з портретами диктатора.

Полунін опублікував у Instagram нову фотографію зі своїми тату. Минулого року він заявляв, що видалить з грудей старий портрет Володимира Путіна, але натомість набив двох нових на своїх плечах.

Фото: instagram.com/poluninink

У коментарях під фото розгорілася суперечка. Російські фанати Полуніна вихваляють "мужність і відвагу" Полуніна і називають татуювання "красивим", тоді як інші нагадують йому про війну в Україні та злочини армії РФ. Примітно, що на руці танцюриста видно зведене татуювання з ім'ям Міккі Рурка, який гаряче підтримав Україну після вторгнення РФ.

Сергій Полунін у 2018 році до набуття російського громадянства не мав татуювання з обличчям Путіна. Фото: Getty Images

Минулого року в інтерв'ю чеському виданню iDNES.cz Сергій Полунін пояснив, чому хоче видалити татуювання Володимира Путіна з грудей

"У мене є проста відповідь на це питання. Я вирішив видалити свої татуювання, тому що хотів повернутися до "чистого сімнадцятирічного себе". Щоб знову відчути, яке це, коли на моїй шкірі взагалі нічого немає… тому що у мене дуже довгий час були татуювання на тілі. І я люблю їх усіх, вони були частиною мене... Позбутися їх було непросто, але мені просто потрібно було зрозуміти, хто я без них", - говорив він у грудні 2021 року.

Уродженець Херсона вперше показав портрет президента на грудях наприкінці 2018 року одночасно з отриманням російського паспорта.

"У мене є це, щоб захистити мою енергію. Володимир - ангел. Молюся за нього", - прокоментував він своє рішення.

Фото: Getty Images

Сергій Полунін переїхав до Лондона з батьками ще підлітком. Він прославився у віці 19 років, став наймолодшим солістом Королівського балету. У 2012 році він оголосив, що кидає танці і хоче зайнятися акторською майстерністю. Зрештою, він поїхав до Росії, де отримав громадянство і продовжує танцювати.

Сергій Полунін знявся у кліпі "Take Me To Church" на музику співака та автора пісень Хозієра. Відео, зняте Девідом Лашапелем, стало хітом на YouTube.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil