Лайм

Вони боротимуться до останнього: Міккі Рурк емоційно підтримав Україну

Актор закликав Німеччину прискорити постачання важкого озброєння

З першого дня повномасштабного вторгнення РФ Міккі Рурк підтримує Україну і закликає західних лідерів озброїти її всім необхідним. Американський актор вкотре висловився про війну та звернувся до керівництва Німеччини, яке затягує з передачею важкого озброєння Україні.

Фото: Getty Images

"Всю Україну руйнують, ріжуть і вбивають. Сполучені Штати та наші побратими-союзники відправляють хоробрим українцям та їхнім солдатам усю техніку та всю артилерію так швидко, як тільки можуть. Україна ніколи не здасться, вони будуть боротися до останньої людини, тому я посилаю термінове прохання одному з наших найближчих союзників - Німеччині, - написав Рурк у Instagram.- Нам дуже потрібно, щоб ви активізували та прискорили постачання і всю артилерію, яка потрібна українським бійцям, щоб вижити.Там не шкодують ні старих, ні дітей. Ця безбожна війна повинна закінчитися якнайшвидше. Давай, Німеччино, твоя допомога потрібна зараз, а не завтра".

Раніше в мережі розійшовся емоційний момент з інтерв'ю Міккі Рурка Ксенії Собчак. У ньому 69-річний актор говорить про мужність українців у боротьбі із російськими окупантами.

"Напевно, росіяни думали, що війна закінчиться днів за 10 або за кілька тижнів. Український народ виявляє таку сміливість. Не тільки солдати, а й прості громадяни. Я знаю українських хлопців, які навіть стріляти не вміють, але пішли воювати. Ніхто не чекав, що Зеленський виявиться справжньою брилою. Він не бажає здаватися. На мою думку, Росія зможе перемогти Україну, тільки якщо уб'є там усіх людей до одного. Тому що навіть якщо там залишиться один чоловік зі своєю рушницею, він швидше помре, ніж здасться", - сказав Рурк.

2021 року Міккі Рурк заявив, що хотів би бути похованим в Україні. Його особистий асистент - українець Дмитро Корнійчук, який відповідає за графік та розпорядок дня актора, їздить із ним на зустрічі, погоджує бізнес-пропозиції щодо роботи, виконує особисті доручення.


Новини партнерів

Читайте також

Де зараз співачка Лавіка, яка була дружиною Вови Борисенка і намагалась потрапити на "Євробачення"

Співачка Лавіка створила свій гурт, займається психотерапією та волонтерською діяльністю - що відомо про життя артистки

Перший в житті: Наталія Могилевська зворушила подарунком для 4-річної прийомної доньки

27 квітня свій 4-й день народження відзначає молодша донька Наталії Могилевської, яку співачка зі старшою сестрою удочерила під час війни

На тлі чуток про погіршення стану онкохворого Чарльза палац зробив оптимістичну заяву

Букінгемський палац повідомив, що британський король Чарльз III, який лікується від раку, повертається до своїх королівських обов'язків