Лайм

На п'ять кроків попереду: Даша Квіткова після виїзду за кордон порівняла Україну з Європою

Блогерка розхвалила рідну країну

Після початку повномасштабної війни Даша Квіткова залишалася в Україні з маленьким сином Левом, але коли 14 липня РФ завдала ракетного удару по Вінниці, прийняла рішення виїхати за кордон. Блогерка відвідала кілька європейських країн та порівняла їх з Україною.

За словами дружини Нікіти Добриніна, сфера послуг в Україні в рази перевищує європейську.

Фото: https://www.instagram.com/kvittkova/

"Я в жодному разі не хочу образити чужу культуру і вдячна за все тепле ставлення до українців, яке бачу в різних країнах, але будемо чесними. Такого сервісу, як в Україні, немає ніде, - пише Квіткова в Instagram. - Такого рівня б'юті-індустрії та фахівців у сфері косметології. Та що там - немає таких майстрів манікюру та стилістів по волоссю. Стоматологи? Кращі в Україні! Клініки та процедури? Тільки у нас".

Серед інших переваг України перед Європою - найдешевший мобільний зв'язок і таксі, швидка пошта, цілодобові аптеки та магазини, які працюють за графіком. Також Дар'я похвалила українську медицину.

"Найулюбленіше: у нас до лікаря можна потрапити з сьогодні на завтра. А не з липня на грудень", - зазначила вона.

Фото: https://www.instagram.com/kvittkova/

Квіткова сумує за зручною банківською системою, онлайн-послугами "без тисячі папірців, черг та тижневих очікувань". Також вона гідно оцінила додаток "Дія".

"Усі наші документи - від паспорта до ковід-сертифіката - в одному додатку! - пише вона. - І ми цього навіть не усвідомлювали, приймали як належне, а отже не цінували. І поспішали робити все, як у Європі, коли були вже на п'ять кроків попереду".

Квіткова вважає, що навіть під час війни Україна працює набагато краще за Німеччину, Італію чи інші країни, де немає бойових дій. "Я точно знаю, що колись настане день, коли кожна європейська країна, дивлячись на нас, скаже: "Ми хочемо жити як в Україні"", - заявила вона.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал thеLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

У Мальме проходить фінал "Євробачення 2024", де Україна змагається за перемогу: онлайн-трансляція шоу

Де дивитись трансляцію фіналу "Євробачення-2024" онлайн, в якому виступатимуть alyona alyona і Jerry Heil з України

У день фіналу "Євробачення-2024" шанси України на перемогу впали: новий прогноз букмекерів

За кілька годин до старту фіналу "Євробачення 2024" букмекери оновили свої прогнози на переможця - яке місце віддають Україні

Нідерланди дискваліфікували з "Євробачення-2024" за кілька годин до фіналу: що відомо

Представника Нідерландів Йоста Кляйна дискваліфікували з "Євробачення-2024" за кілька годин до фіналу