Лайм

Найбільша ракета, а жерти нема чого: Анатолій Анатоліч висміяв радянські цінності росіян

Підписники погодилися з думкою шоумена

Український телеведучий Анатолій Анатоліч, який нещодавно висміяв російську підробку McDonald's, цього разу поділився своїми думками про цінності росіян. Він заявив, що громадяни країни-агресора продовжують жити, опираючись на стандарти, які колись існували в СРСР.

"СРСР, а тепер і Росія, яка активно повертається до статусу СРСР, був (є) державою, створеною для війни. Дітей з дитинства готували до війни, добре працювала лише військова промисловість, технології (космос) розвивалися лише для майбутньої війни" - написав знаменитість у пості, який опублікував у своєму блозі в Instagram.

Фото: instagram.com/anatoliyanatolich

Ведучий висміяв так звані "досягнення" РФ: коли агресори вихваляються тим, що мають найбільші ракети, але при цьому громадяни країни живуть на межі злиднів. І замість розвитку та демократії обирають підкорення диктаторському режиму:

"Я пам'ятаю газети, замість туалетного паперу, відсутність нормальної їжі. Магазин "Океан" на 95 кварталі, в якому на всіх прилавках один вид консервів і більше НІЧОГО. Те, чим пишається Росія, а колись СРСР. "В нас найбільша ракета, а жрати нема чого. В нас круті танки, а ви будете їздити на лада гранта без подушки безпеки. Навіщо вам подушка? Приклейте іконки на передню панель. Це ефективніше. СРСР був приречений. Робіть висновки, чим закінчить сучасна Росія. Для мене очевидно, а для вас?".

Фото: instagram.com/anatoliyanatolich

Користувачі у відповідь нагадали, що "друга армія світу" лякає ядерною зброєю та ракетами, а при цьому ганебно краде в Україні найелементарніші базові речі: пральну машинку, блендери, холодильники чи навіть нутеллу.

"Ракети, танки, ядерка, а пральні та блендери крадуть", "Те, що тут культ війни, це правда. І це сумно. І чомусь історично склалося так. Та як це змінити?", "Сіють тільки руйнування для нас. Вони думають, що їх іржаве корито з пустоголовими вояками змінить світосприйняття українців?! Ну-ну. Історію явно хтось пропускав. Винищити націю неможливо. Подавляться Україною", "Москва, прощай. Назавжди. Ми переможемо", "Так, Росія хоче нас зараз насильно затягнути в минуле, в той совок, в якому у нас не має бути майбутнього", "Мрію, щоб п*раша їхня розпалася на купу маленьких країн", - висловили підписники свою думку.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Пісні, які підкорили "Євробачення-2024": відео найкращих виступів

У Мальме відбувся фінал Євробачення 2024 - якими були найкращі виступи артистів - хто потрапив у топ-7 - відео

Оцінки для України на "Євробаченні-2024": як голосували журі та шанувальники

alyona alyona і Jerry Heil посіли 3 місце на Євробаченні 2024 за результатами суддівського та глядацького голосування - таблиця

Що відомо про переможця "Євробачення-2024" Nemo, який ідентифікує себе як небінарну особу

Немо Меттлер зі Швейцарії виграв Євробачення 2024 - що відомо про життя та кар'єру музиканта, який позиціонує себе як небінарна особа