Лайм

Розпивали горілку в ліжку: Олег Скрипка розповів, що росіяни робили у нього на дачі

Музикант поділився подробицями

На дачі Олега Скрипки під час вторгнення жили російські загарбники. Лідер гурту "Воплі Відоплясова" вважає, що кілька окупантів, які ганебно залізли в чужий будинок, були офіцерами.

Детальніше про це Скрипка розповів виданню ukrayina.pl. Він зазначив, що рашисти не вкрали в нього унітаз чи пральну машинку, як робили це у більшості чужих будинків, однак розпивали горілку прямо в ліжку.

Фото: instagram.com/o.skrypka

"На моїй дачі під Києвом жило декілька окупантів. Очевидно, це були офіцери. Судячи з того, що там залишились карти Київської області, а ще - шахи, які вони десь вкрали. Звичайно, це все дуже неприємно. Але не я один опинився у такій ситуації. У багатьох людей будинки і зруйновані, і пограбовані... Я досі не привів дачу до ладу, адже просто немає ресурсу, скажімо так", - сказав співак.

"До речі, ні унітази, ні пральну машину в мене не поцупили. Залишили й картини, які, очевидно, не мали для них жодної цінності. А більше нічого там і не було. Я ж людина творча... Думаю, окупантам довелося дуже швидко звідти втікати, адже залишили пів пляшки горілки. Причому розпивали її просто в моєму ліжку. Кажу, це все прикро й неприємно", - також додав він.

Раніше Скрипка заявляв, що окупанти винесли з його спальні матрац, тоді як картину українського художника Анатолія Криволапа, яка коштує значну суму, красти не стали. "Найцінніше, що там було - картина дуже відомого художника і мого друга Анатолія Криволапа. Картину він мені персонально подарував. Вони вкрали якусь фігню, а безцінні шедеври для них не цікаві", - прокоментував цей інцидент музикант.

Фото: instagram.com/o.skrypka

Виконавець зізнався, що страшні новини неабияк впливають на кожного українця, адже це все кожного дня доводиться пропускати через себе, але є й інша сторона. Скрипка заявив, що це все дає ще більше енергії та бажання допомагати:

"Це дуже важко - все пропускати через себе... Щодня стільки жахливих новин. Багато загиблих, багато поранених, окупована частина території, непроста ситуація на фронтах, різні трагедії... І з тим нам треба якось жити. З іншого боку - це все дає ще більше енергії та бажання допомагати. Усе - задля спільної перемоги!".

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

alyona alyona і Jerry Heil виступатимуть у першому півфіналі "Євробачення-2024": про що їхня пісня

alyona alyona і Jerry Heil беруть участь у Євробаченні 2024 з песнею Teresa & Maria - про що вона, чому артисток критикували

Український актор Євген Шумілов загинув на фронті, захищаючи пораненого побратима

На фронті загинув український актор театру та кіно Євген Шумілов, який захищав Україну від початку повномасштабної війни

Українська співачка повідомила про третій викидень і зізналася, чи хоче ще дітей

Співачка Альона Омаргалієва розповіла, що пережила три викидні - виконавиця зізналася, чи не втратила надію народити другу дитину