Лайм

Ксенія Мішина різко висловилася про стосунки з Олександром Еллертом

Акторка відповіла на свіжі чутки

Після того, як Ксенія Мішина розповіла, що в перший день війни виїжджала з Києва разом з Олександром Еллертом, акторку та коміка запідозрили у відновленні стосунків. Героїня "Холостячки" прокоментувала припущення шанувальників, причому у різкій формі.

Відповідаючи на запитання фоловерів в Instagram-історіях, акторка попросила фанатів більше не асоціювати її з колишнім коханим. "Ви у стосунках із Сашею?", - поцікавилася одна з підписниць. На що Мішина відповіла: "Так, завалили... Мені здається і так всім вже все зрозуміло. Прошу більше ніколи мене не асоціювати з його ім'ям".

Фото: instagram.com/misha.k.ua

Нагадаємо, в одному з недавніх інтерв'ю Ксенія розповіла, що у перший день повномасштабного вторгнення Росії їй зателефонував Олександр та запропонував допомогу. Колишні кохані зустрілися та разом вирушили на західну Україну.

Акторка та комік зупинилися в Буковелі, де зняли великий будинок. Там вони разом із сином Мішиної Платоном та спільними друзями прожили кілька тижнів. Відповідаючи на запитання, чи були вони з Сашком там парою, Ксенія відповіла так: "Ми не говорили про це, просто були разом".

Фото: instagram.com/misha.k.ua

Раніше акторка розповідала, що під час війни відновила спілкування не лише з Олександром Еллертом, а й із батьком свого 10-річного сина Платона. Чоловік, який одного разу спустив її зі сходів у театрі, під час війни також пропонував Ксенії свою допомогу. Сьогодні Мішина продовжує спілкуватися з ним.

Фото: instagram.com/misha.k.ua

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Вже другий місяць в ЗСУ: учасник гурту KAZKA повідомив, що доєднався до війська

Сопілкар гурту KAZKA Дмитро Мазуряк поповнив ряди ЗСУ і показав фото у військовій формі

Прикро, що татко на війні: дружина Віталія Козловського поділилася успіхами маленького сина

Дружина співака Віталія Козловського Юлія Бакуменко поділилася в мережі першими успіхами їхнього 4-місячного сина Оскара, доки співак служить 

Я сумував: Дан Балан після тривалого мовчання про війну несподівано приїхав в Україну

Молдавський співак Дан Балан приїхав в Україну і показав відео з Буковеля