Лайм

Всі проблеми відійшли на задній план: Мішина розповіла, як з Еллертом виїжджала з Києва

У важкі моменти акторка змогла забути всі образи

Ксенія Мішина під час війни відновила спілкування з колишніми чоловіками, у тому числі з Олександром Еллертом, з яким розійшлася майже рік тому. Більше того, із переможцем "Холостячки" акторка разом евакуювалася з Києва 24 лютого.

У програмі "Як ти?" артистка розповіла, що у перший день повномасштабного вторгнення Росії їй зателефонував Сашко і запропонував допомогу. Колишні закохані зустрілися й разом вирушили на західну Україну. "Всі проблеми відійшли на задній план, все життя змінилося за одну хвилину", - зазначила зірка.

Фото: instagram.com/misha.k.ua

Мішина зізналася, що весь цей час після їхнього розставання Еллерт був поруч і намагався відновити стосунки, але образи, що накопичилися, і втрата довіри заважали їй піти на примирення.

У перший день війни Ксенія із сином Платоном та Олександром вирушили до Буковеля, де зняли величезний будинок – у ньому жила велика компанія друзів акторки та коміка. На запитання Григорія Решетника, чи були там Мішина з Еллертом парою, "Холостячка" відповіла так: "Ми не говорили про це, просто були разом".

"Я завжди кажу правду. Були моменти, коли я в інтерв'ю говорила, що нашим стосункам крапка. Потім через деякий час спілкування знову налагоджувалося. Саша постійно десь був поруч. Але були дуже критичні моменти, коли ми обидва розуміли, що треба бути окремо. То розходилися, потім знову трохи починали, потім знову розходилися... Я давала багато шансів. Це життя, це процес. Я просто можу сказати зараз, що ми не разом".

Фото: instagram.com/misha.k.ua

Через кілька тижнів життя в Буковелі Ксенія з Платоном поїхали до Бельгії за контрактом, який вона уклала за півроку до початку російського вторгнення в Україну. За кордоном акторка із сином були два з половиною місяці, а на початку липня сім'я повернулася до Києва. Де на сьогоднішній день знаходиться Еллерт, Мішина не знає.

"Ми спілкувалися, він іноді мені писав, але я зараз не знаю, де він. Можливо, колись ми з ним спілкуватимемося. Я взагалі нічого не виключаю в цьому житті", - додала зірка.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Євген Кошовий розповів про службу Пікалова та іншого учасника "Кварталу" в Нацгвардії

Олександр Пікалов і Володимир Мартинець служать - про обов'язки кварталівців розповів їхній колега Євген Кошовий

alyona alyona і Jerry Heil виступили на репетиції перед "Євробаченням-2024": відео

alyona alyona і Jerry Heil провели другу репетицію в рамках підготовки до Євробачення-2024 - відео виступу артисток

Представниці України на "Євробаченні-2024" провели другу репетицію в Мальме: фото

Україна провела другу репетицію на сцені "Євробачення-2024" - як виступили alyona alyona і Jerry Heil