Лайм

Учасник "Холостячки" Андрій Хветкевич здійснив камінг-аут і показав фото з нареченим

Фрідайвер поділився своєю правдою

Фрідайвер Андрій Хветкевич, який у "Холостячці-2" боровся за увагу та серце Злати Огнєвіч, здійснив камінг-аут. 39-річний чоловік публічно зізнався у своїй нетрадиційній орієнтації та показав сміливе фото зі своїм обранцем.

У своєму Instagram учасник романтичного реаліті розповів, що довгий час керувався стереотипами і не був чесним перед собою. Протягом останнього року він багато думав і розмірковував, і, нарешті, готовий поділитися з усіма своєю правдою.

Фото: instagram.com/diveeasy

"Я знаю, що ви любите мене, і я сподіваюся, що ви мене підтримуєте. Я знаю, що у вас можуть бути запитання (бо у мене точно були). У будь-якому випадку, я такий який є, і я вчуся приймати і любити себе", - звернувся Андрій до своїх підписників.

Хветкевич додав, що нещодавно зважився на ще один сміливий крок у своєму житті та зробив пропозицію своєму обранцю. "Нещодавно він сказав Так, і сьогодні ми їдемо у невелику відпустку до Європи, щоб відсвяткувати наші заручини та його день народження", - написав фрідайвер.

Свою публікацію Андрій супроводив фотографією з коханим, на якій зображений момент поцілунку під водою. Як відомо, Хветкевич професійно займається підводною зйомкою.

Фото: instagram.com/diveeasy

На майбутнє весілля спортсмен натякав ще на початку серпня, коли опублікував фотографію обручок і розповів, що зупинився на прикрасах українського бренду. Вже тоді підписники почали вітати Андрія та розпитувати про другу половину.

На сміливе зізнання чоловіка відреагували суперники Андрія з "Холостячки", ведучий шоу, учасники першого сезону та сама Злата Огнєвіч. Хветкевича підтримали Григорій Решетник, Максим Тарапата, Олексій Тригубенко, Роман Свічкоренко, Влад Ясько та Андрій Задворний.

Фото: instagram.com/diveeasy

Переможець "Холостячки" не лише написав коментар під дописом, а й присвятив питанню одностатевих шлюбів кілька "історій" в Instagram.

"Властивістю справжнього кохання є те, що воно перемагає будь-які перешкоди. Я дуже радий за тебе, Андрію, і бажаю тобі просто бути щасливим, незважаючи ні на кого і ні на що, - сказав Андрій Задворний. - Але є одна річ, яка мене засмучує. Зараз закриті кордони та поїхати на весілля до Андрія у мене не вийде. І в Україні у Андрія не вдасться влаштувати весілля, тому що у нас зараз така застаріла система та система поглядів, що одностатеві шлюби поки що не є легальними, дозволеними. Я знаю, що держава над цим працює і сподіватимемося на прогрес у цьому плані, тому що кохання має перемогти".

Фото: instagram.com/zadvornyi_andrii

Злата Огнєвіч зробила репост публікації Хветкевича і написала: "Андрію, я так рада за тебе! Кохання вашій парі. Прекрасний і сміливий пост. Поважаю твій вибір і щирість".

Фото: instagram.com/zlata.ognevich

Андрій Хветкевич народився у Дніпрі і є фрідайвером світового класу та чинним шестиразовим Рекордсменом України у трьох із чотирьох глибинних дисциплінах з фрідайвінгу: FIM, CWTB, CNF. Фрідайвінгом чоловік почав займатися у 2017 році і вже за рік встановив перший Національний рекорд України. Також у чоловіка є власний IT-бізнес. Останні роки спортсмен проживає в США.

Фото: instagram.com/diveeasy

На "Холостячці" Андрій дійшов до етапу знайомства з батьками, але після екстремального побачення покинув проект. На церемонії троянд Злата сказала хлопцеві, що бачить, що його почуття стають глибшими та сильнішими, але вона не може відповісти йому взаємністю.

Фото: instagram.com/diveeasy

  • Нещодавно український актор Олександр Піскунов, який зіграв у фільмах та серіалах "І будуть люди", "Кіборги", "Козаки", "Клятва лікаря", "Крути 1918" та "Ангели 1,2", теж здійснив камінг-аут і зізнався у нетрадиційної сексуальної орієнтації.
  • А MELOVIN відсвяткував річницю камінг-ауту. Співак вважає, що бісексуальність – це вроджена даність.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Jerry Heil вразила вишуканим образом на червоному хіднику у Каннах

Jerry Heil показала смілий образ на Каннському кінофестивалі - який вигляд мала співачка, яка була ціль її візиту

Навчає і підказує: Ірина Горова висловилася про стосунки Потапа з 16-річним сином

Ірина Горова назвала Потапа чудовим батьком та розповіла, що він має хороші стосунки із сином Андрієм

Євгенія Власова пояснила зникнення зі сцени на роки та заговорила про відновлення кар'єри

Євгенія Власова розповіла, чому зникла із шоу-бізнесу - співачка заявила, що їй потрібно було зробити паузу через обставини у житті