Лайм

Я - гей: відомий український актор здійснив камінг-аут

Колеги та шанувальники назвали такий вчинок сміливим

Український актор Олександр Піскунов, який зіграв у фільмах та серіалах "І будуть люди", "Кіборги", "Козаки", "Клятва лікаря", "Крути 1918" та "Ангели 1,2", здійснив камінг-аут та зізнався у нетрадиційній сексуальній орієнтації. Про це він повідомив у своєму блозі у соцмережах.

"Я – гей. І це дуже болить, - зізнався знаменитість у Instagram. - Але я не хочу нікого шукати", - додав він, не пояснивши значення останніх слів.

Фото: instagram.com/peacekunow

Колеги та шанувальники висловили акторові слова підтримки та назвали його вчинок дуже сміливим.

"Пишаюся! Ти сильна та гарна людина!", "Сонечко! Це абсолютно нормально, це ж фізика. І Слава Богу. Ми вільні бути тим, ким почуваємося. Дуже сильно обіймаю", "Бути собою, приймати себе = бути щасливим! Бажаю тобі цього!", "Від цього ти не стаєш менш hot person! Ми любимо і поважаємо тебе таким, яким ти є", "Санька, у кохання немає статі. Ти людина! Бережи себе", "Яка різниця гей чи ні, ти все одно залишився хорошою людиною і прикладом! Ми пишаємось тобою незалежно від того, яка в тебе орієнтація", "Пане, ви крутий! Обімаю", "Тисячі розбитих жіночих сердець", "Так пишаюсь, що ти зміг це зробити! Бажаю, аби все склалось добре і ти відчував себе легко! Люблю дуже", "Пишаюся! Ти сильна та гарна людина!", "Сашко, ти - людина, і живеш у Вільній країні! Ми любимо тебе не за орієнтацію, а за те що ти хороша людина, дуже хороший друг для своїх друзів та знайомих та найкращий кіноактор!Ми пишаємося тобою! Ти найкращий!" - написали люди у коментарях під публікаацією.

Фото: instagram.com/peacekunow

Олександр Піскунов - український актор театру та кіно. У шкільні роки, з 2 по 11 клас, займався у драмгуртку. Після закінчення школи обрав акторський факультет КНУТКіТ ім. Карпенка-Карого, курс Дмитра Богомазова, який закінчив у 2015 році.

Фото: instagram.com/peacekunow

З дитинства займається спортом. Має спортивний розряд з легкої атлетики. Поставив собі за ціль оволодіти бойовими мистецтвами. Має хист до танців, вокалу, музики. Ще зі шкільних років самостійно почав навчатися гри на фортепіано, по мірі наявності вільного часу продовжує навчання. Нещодавно почав брати уроки гри на вірменському музичному інструменті дудуці. Вчиться грі на саксофоні. Пише свої пісні українською, російською та англійською мовами. Для ролі Валерика у фільмі "Крути 1918" попросив партнера по фільму - актора Максима Донця - навчити його гри на гітарі.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil