Лайм

Вилікуєшся і повернешся: чоловік Руслани Писанки розповів, як умовляв дружину їхати до Німеччини

Тоді вони ще не знали, що акторка має прогресуючу форму раку

Ігор Ісаков, чоловік Руслани Писанки, яка пішла з життя 19 липня, згадав, як вони з акторкою та її важкохворою мамою тікали від війни. Після виїзду з Києва чоловік умовляв дружину їхати до Німеччини, щоби підлікуватися після перенесеної операції на нозі. За кордоном зірка й дізналася, що хвора на онкологію.

"Коли ми тікали від війни, моя теща вже була хвора, у неї була четверта стадія раку, теж. Руся дуже нервувала. Ми виїхали, бо на блокпості мені сказали, що колона сьогодні має йти через наше село. Я в машину буквально закидав їх по черзі: Руслану, потім Діну Василівну, потім інвалідний візок, ходунки, тарілочку холодця з холодильника взяв у дорогу, щоб було що їсти. Хвилин через 10 ми виїхали з дому", - розповів Ісаков у "Сніданку з 1+1".

Фото: Facebook/Igor Isakov

Чоловік додав, що вони поїхали на Західну Україну. Дорога була важка: їхали три дні, багато зупинок, ночували у друзів. Дорогою Ігор вирішив, що Руслані треба їхати за кордон.

"З її ногою, з її слабкістю та її нервами... Я сказав: "Руся, треба лікуватися. Потрібно їхати. Вилікуєшся і повернешся потім, коли все буде добре". Тим більше, перед поїздкою, десь днів за п'ять, я ще їй шви знімав у підвалі після перелому. Я розумів, що без кваліфікованої допомоги я не зможу далі її лікувати", - сказав він.

Фото: facebook.com/ruslanapisanka

Ісаков відправив дружину до Німеччини, а сам із тещею залишився в Україні. "У неї прогресував рак. Ми вирішили повертатися додому, але я її так і не довіз. Вона знепритомніла вже в машині і вже не прийшла до тями. Днів п'ять чи шість вона була вдома і пішла", - розповів він.

Руслана Писанка померла у віці 56 років. У акторки та телеведучої була онкологія, хвороба була запущена та швидко прогресувала. 2 серпня зірку кремували у Німеччині, а 21 серпня відбудеться прощання у Києві. За совами вдівця, відспівування пройде в улюбленому храмі Писанки – Спасо-Преображенському соборі.

  • Смерть Писанки стала потрясінням для шанувальників, колег та друзів української знаменитості. Акторка Ольга Сумська зізналася, що їй важко повірити в те, що її зіркової подруги більше немає, адже ще недавно вони зідзвонювалися і будували творчі плани на майбутнє.
  • Руслана Писанка за своє творче життя зіграла десятки яскравих ролей у кіно. Дізнайтеся, які роботи принесли їй популярність і народну любов.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Боюся найбільше у житті: Костянтин Грубич висловився щодо можливої мобілізації сина

Український телеведучий Костянтин Грубич зізнався, що боїться відпускати на фронт свого 27-річного сина Ярослава

Наталія Могилевська показала теплі обійми з прийомною донечкою: рідкісне фото

Наталія Могилевська показала молодшу доньку Софію з нагоди Дня вишиванки - що відомо про дівчаток, яких удочерила співачка

Молодий Чарльз і Єлизавета II: палац показав небачені раніше портрети королівської родини

Букінгемський палац показав архівні портрети королівської родини - на кадрах позували Чарльз III, Єлизавета II та інші