Лайм

Спілкувалися два тижні тому: Ольга Сумська розповіла про останню розмову з Русланою Писанкою

Акторка не знала про проблеми зі здоров'ям своєї колеги

Новина про смерть Руслани Писанки стала справжнім шоком не лише для шанувальників, а й колег акторки. Ольга Сумська зізналася, що їй важко повірити, що її зіркової подруги більше немає, адже два тижні тому вони спілкувалися і будували творчі плани на майбутнє.

"Руся, рідна наша. Я шокована. Ніколи б не подумала, що писатиму ці слова. Ні, не можу зрозуміти. Напевно, були серйозні проблеми зі здоров'ям. Руся нікому нічого не говорила", - написала Сумська в Instagram, супроводивши скорботний допис серією спільних знімків з Писанкою.

Фото: instagram.com/olgasumska

"Ми спілкувалися два тижні тому, планували разом зіграти в новій виставі, - розповіла акторка. - Немає сил повірити в цю страшну новину. Руся розповідала мені, як ховала маму по вайберу, бо вона вже була тоді в Німеччині, коли Ігор займався похованням у лютому, як мами не стало… Як бомбили Гореничі, як вони поїхали з Києва світ заочі. Вона співчувала мені щодо втрати нашої мами у лютому… Розповіла про операцію на нозі, яку зламала до війни на спектаклі, як лікарі збирали її по шматочках".

Фото: instagram.com/olgasumska

Сумська додала, що зіграла з Писанкою у багатьох виставах, і що більш харизматичної акторки та особистості важко уявити.

"Ми могли говорити годинами про все. Її: "Ольга Вячеславівна,як ти?" мене так завжди зігрівало. Руся дуже важко пережила смерть брата декілька років тому, він був прекрасним кінооператором, потім операція на серці у мами. Я бачила, як їй важко, але вона не подавала виду. Ніхто не знав про її біль. На публіці - це завжди фейерверк емоцій, чарівності, таланту і доброго гумору. Я раділа за Русю, коли ії затвердили на плюсах ведучою програми "Твій день". Милувалась нею в кадрі, я знала, наскільки для неї це було важливо - повернутися на ТБ, - розповіла артистка. - Це мої останні фото з Русею у студії…".

Фото: instagram.com/olgasumska

Руслана Писанка померла в ніч на 19 червня. Після повномасштабного вторгнення Росії в Україну акторка та телеведуча поїхала до Німеччини, де лікарі діагностували у неї тяжку хворобу, яка й стала причиною смерті. Знаменитості було лише 56 років.

Фото: instagram.com/olgasumska

Фото: instagram.com/olgasumska

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

У Львові розбишаки напали на блогера Ніколаса Карму: у якому стані потерпілий

Блогер Ніколас Карма розповів, що у Львові на нього напали хулігани. Карма звернувся до стражів порядку

Вражена цілісністю твого внутрішнього спокою: Могилевська відвідала концерт Макса Барських

Макс Барських дав великий концерт в Києві. Наталя Могилевська побувала на шоу та розповіла про свої емоції

Серце моє ніколи не буває вільне: Ірина Білик заінтригувала змінами в особистому житті

Ірина Білик розповіла про своє особисте життя. Серце співачки зайнято