Лайм

Kalush Orchestra у День Незалежності запустили збір коштів на реабілітацію захисників "Азовсталі"

"Сьогодні ви можете стати героєм для тих, хто намагався захистити вас до останнього!"

Переможці "Євробачення-2022" Kalush Orchestra в День Незалежності України оголосили великий збір коштів. Гроші, які вдасться зібрати за 24 години, підуть на реабілітацію героїв Маріуполя.

Детальніше про свою ініціативу артисти розповіли у соціальній мережі Instagram. Вони пояснили умови участі: 24 серпня кожен охочий може задонатити 24 грн, і таким чином допомогти українським захисникам.


Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений (@kalush.official)

"24 по 24: Kalush Orchestra оголошує великий збір коштів на реабілітацію військових. Ми вітамо українців з Днем Незалежності та оголошуємо збір коштів на реабілітацію захисників Маріуполя, які протягом багатьох діб героїчно утримували оборону "Азовсталі". Протягом 24 серпня ми збираємо по 24 гривні з кожного українця. У вас буде 24 години, аби зробити символічний донат у велику справу. Ці кошти допоможуть нашим Героям знову бути здоровими та сильними. Сьогодні ви можете стати героєм для тих, хто намагався захистити вас до останнього! 24 серпня. 24 години. 24 гривні. Слава Україні. Слава героям. Слава ЗСУ. Номер картки Банки: 5375 4112 0165 1879", - йдеться у публікації.

Фото: instagram.com/kalush.official

Нагадаємо, це далеко не вперше, коли Kalush Orchestra знаходять оригінальний спосіб допомогти рідній країні. Окрім участі у різних благодійних заходах, спрямованих на підтримку України, виконавці продали кришталевий мікрофон "Євробачення". 900 тисяч доларів, які вдалося виручити на аукціоні, пішли на допомогу українській армії. На наступний день після цього на офіційній сторінці пісенного конкурсу з'явилося повідомлення про те, що музиканти отримають новий кубок.

Також 11 млн. гривень вдалося виручити завдяки внескам-пожертвуванням під час розіграшу рожевої панами Олега Псюка – лідера українського реп-гурту. Отримані гроші також спрямували на допомогу ЗСУ. Зокрема на закупівлю комплекту безпілотних літальних апаратів PD-2.

  • На початку серпня сім'ї "азовців" висунули претензії до ООН та Червоного Хреста. Вони незадоволені тим, як Організація об'єднаних націй та Міжнародний комітет Червоного Хреста займаються справою українських військовополонених.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil