Лайм

Кохання тільки зростає: Олег Псюк романтично привітав дівчину з днем народження

Пара разом уже більше року

Олег Псюк, фронтмен гурту Kalush Orchestra, привітав свою кохану із 22-м днем народження. У соціальних мережах він опублікував пост, у якому розповів про свої почуття до Олександри та пригадав історію знайомства з нею.

У Instagram артист зізнався, що з кожним днем його почуття до Білобров лише зростають, тому зараз і у майбутньому він зробить усе від себе залежне, аби його обраниця почувалася щасливою. Також Олег оприлюднив романтичні фото із Олександрою, зроблені на Хрещатику – місці, де закохані вперше зустрілися.

Фото: instagram.com/kalush.official

"Сьогодні день народження в моєї молодички Олександри Білобров. 22 роки! Коли ми тільки познайомились і я дізнався, що вона дочка пасічника, що в неї вдома більше ніж тонна меду, я подумав, що це може бути доля. Це дійсно схоже на те, бо наше знайомство на Хрещатику було дуже випадковим і водночас романтичним. Ми вже півтора року разом, і моє кохання, мала, до тебе тільки зростає. Тому щиро вітаю тебе з днем народження, бажаю залишатись такою ж класною, гарною, організованою, розумною, турботливою та щасливою. Про останнє я подбаю так точно. Люблю тебе", - написав Псюк у своєму пості.

Фото: instagram.com/kalush.official

У відповідь дівчина написала у Instagram, що Олегу навіть на відстані вдається зробити її щасливою. Вона виклала в мережу кадри букетів квітів, які отримала від коханого у святковий день.

Фото: instagram.com/stories/bilobrov_oleksandra

Фото: instagram.com/stories/bilobrov_oleksandra

Нагадаємо, Олександра та Олег познайомилися у соціальній мережі. Дівчина була підписана на музиканта у Instagram і, коли побачила, що вони розминулися в Буковелі, написала йому. Псюк відповів їй за два дні, і згодом майбутні закохані домовилися про першу зустріч на Хрещатику.

Фото: instagram.com/stories/bilobrov_oleksandra

Білобров вже встигла попрацювати з виконавцем у турах, була турменеджером та проїхала з ним близько 30 концертів. Закохані облаштували сімейне гніздечко та, за словами дівчини, їм дуже комфортно жити разом.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

68-річна Кріс Дженнер повідомила, що у неї виявили онкологічне захворювання: відео

Кріс Дженнер розповіла, що у неї діагностували ракову пухлину - про це зірка повідомила у трейлері до 5 сезону Сімейство Кардаш'ян

Де дивитися другий півфінал "Євробачення-2024": які країни виступатимуть

Коли розпочинається другий півфінал "Євробачення-2024" і де дивитись трансляцію шоу онлайн в Україні

Другий півфінал "Євробачення 2024" у Мальме: онлайн-трансляція масштабного шоу

Другий півфінал Євробачення 2024 9 травня - дивитися онлайн трансляцію конкурсу - хто виступає та як голосувати за виконавців