Лайм

Популярність – це відповідальність: Коля Сєрга розповів про службу артистів у ЗСУ

"Все залежить від поведінки відомої людини і того, як вона себе позиціонує"

З початку повномасштабного вторгнення РФ в Україну багато знаменитостей приєдналися до лав ЗСУ, тероборони, добровольчих батальйонів та волонтерських організацій. Не став винятком і український телеведучий та музикант Коля Сєрга.

Артист вважає, що зірковість не є особливою перевагою над іншими, навпаки, популярність тягне за собою ще більшу відповідальність. Детальніше про це Сєрга розповів у інтерв’ю Славі Дьоміну.

"Все залежить від поведінки відомої людини і того, як вона себе позиціонує. Популярність – не привілей, популярність – це відповідальність. Коли я прийшов, я перші півтора місяці робив абсолютно те саме, що й інші: рили окопи, несли патрулювання, будували бліндажі. Вечорами я розмовляв з нашим керівником зміни і просив його про те, щоб він розподілив патрулювання таким чином, щоб я міг о 9 вечора грати у вестибюлі", - поділився виконавець.

Далі співак розповів, як розпочалася його творча діяльність під час служби у ЗСУ:

"Я пішов [на фронт] без гітари, тому мені довелося її шукати. І вже через два дні, починаючи з 27 лютого, я кожного вечора давав концерти. Дуже був великий стрес, ніхто нічого не розумів, тому було складно засинати. Потім мене мій знайомий попросив поїхати зіграти в інше місце, пішли чутки… Нас почали запрошувати в різні частини. Потім ми грали для 28 бригади і хтось зняв це на відео, після цього почали запрошувати ще більше".

Фото: instagram.com/thekolya

Сєрга зазначив, що його командир півтора місяці навіть не підозрював, що у його підрозділі служить зірка. Коли ж військовому все стало зрозуміло, він доручив артистові займатися двома іншими напрямками.

"Командир дізнався, що я - знаменитість, тільки через півтора місяці - коли я почав діставати різну гуманітарну допомогу всім… Наш особовий склад почав ходити у бронежилетах, з’явилися тепловізори і т.д. Командир мені сказав: "давай ти будеш займатися цим напрямком і грати концерти. Я тебе звільняю від патрулювань", - пояснив ведучий.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал thеLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Олена Зеленська відвідала важливий захід в елегантному костюмі зі спідницею: новий образ першої леді

22 травня перша леді України Олена Зеленська відвідала Конференцію з медичного партнерства - який вигляд вона мала

Фірмовий гумор та щемливий смуток: Максим Галкін похвалився фото з відомими українцями

Максим Галкін, Олег Філімонов і Ян Левінзон зустрилися в Ізраїлі і показали спільне фото - шоумен захопився українцями

Що говорив про Україну та повномасштабну війну путініст Юрій Бардаш, який отримав підозру від СБУ

Юрію Бардашу СБУ повідомила про підозру за антиукраїнські погляди та заклики захопити Київ і Харків - скандальні заяви продюсера