Лайм

Цікаво, де він служить: Тарас Тополя скептично висловився про Макса Барських у ЗСУ

Лідер гурту "Антитіла" нічого не чув про батальйон поп-співака

З початку повномасштабного вторгнення РФ в Україну багато зірок приєдналися до лав ЗСУ, тероборони, добровольчих батальйонів та волонтерських організацій. Серед них – Андрій Хливнюк, Олег Сенцов, Дмитро Дікусар, Святослав Вакарчук, Женя Галич, Даніель Салем та багато інших.

Тарас Тополя разом із іншими учасниками гурту "Антитіла" служить парамедиком у 130-му батальйоні територіальної оборони Києва. Наразі він знаходиться у Харківській області, надає пораненим бійцям першу допомогу та вивозить їх для подальшого лікування. В інтерв'ю Яніні Соколовій Тополя скептично сприйняв інформацію про те, що Макс Барських також служить у ЗСУ.

Фото: https://www.instagram.com/max_barskih/

"Я б уточнив: а де Макс Барських служить? Я знаю, що Сашко Положинський пішов до [Валерія] Маркуса [у 47-й окремий батальйон], я бачив це. Коли ми ще були у Києві, я бачив в одній із рот Віталіка Кириченка з гурту "Нумер 482". Мені цікаво... Цікаво, де Барських?" – сказав він.

Нагадаємо, що у квітні Барських в інтерв'ю Vogue заявив, що приєднався ЗСУ, пройшов навчання та став відповідальним за постачання батальйону під Києвом.

"Я вирішив приєднатися до ЗСУ – і тепер я у складі батальйону під Києвом. Поки що, зрозуміло, записаний як резервіст, бо я не маю військового досвіду. Мене призначили відповідальним за поставки. Вірю, що можу виявитися корисним у пошуках допомоги, - говорив співак. - Одна з головних причин, чому я вступив до ЗСУ - це бажання підтримати як бійців, так і кожного, хто ніколи не був пов'язаний з військовою справою, але хоче захищати свою країну і зараз відчуває страх. Але коли я перебуваю на навчаннях, у батальйоні, то відчуваю єдність, і стає легше. Я вірю, що разом ми непереможні. Ну і мені особисто легше, коли я фізично присутній там, де можу бути корисним".

Фото: https://www.instagram.com/max_barskih/

Відтоді співак не говорив про свою службу у ЗСУ. В Instagram Барських публікував фото та відео з виступів в Україні та Європі. "Всі мої концерти, які я зараз даю, - частина з цих грошей йде на допомогу нашій батьківщині", - сказав Барських в одному з останніх опублікованих роликів.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Max Barskih | Макс Барських (@max_barskih)

Раніше Тополя вже висловлювався про те, чим зірки займаються у ТРО.

"Після початку війни був парад вступу зірок у ТРО. Усі чомусь думають (і я в принципі розумію, чому), що це якась показуха. Ти вступив, зробив пару селфі, а далі в тебе спецзавдання. Ти десь чилиш у Європі, їздиш із благодійними концертами. І люди сприймають, ніби це що попало, - каже він. - Я хочу акцентувати, що якщо людина прийняла рішення вступити до лав територіальної оборони - це сухопутні війська, збройні сили. Це люди, які дають присягу, беруть він певні функції. Гурт "Антитіла" тут такі самі солдати, як й інші люди в нашому підрозділі".

Фото: https://www.instagram.com/antytila_official/

  • Тим часом командир Олександра Положинського Валерій Маркус розповів, що співак у ВСУ не став обмежуватися культурною місією та пішов у бойовий підрозділ.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Такі милі: Віталій Козловський замилував світлиною з маленьким сином Оскаром

Український співак та військовослужбовець ЗСУ Віталій Козловський опублікував фото з маленьким сином Оскаром, якого народила його дружина та піарниця Юлія Бакуменко

Присвячене українським жінкам: alyona alyona і Jerry Heil випустили нове відео перед "Євробаченням"

Представниці України на "Євробаченні-2024" alyona alyona і Jerry Heil випустили соціальне відео на конкурсну пісню Teresa & Maria

Українське медіа потрапило в скандал через нецензурну лексику на адресу Євгена Клопотенка: що відомо

Видання Заборона потрапило в скандал через нецензурну лексику - кулінар Євген Клопотенко опублікував листування нібито з журналістом медіа