Лайм

Вкрали гроші та документи. Гурт "ТНМК" пограбували під час концерту в Німеччині

З автобусу музикантів винесли цінні речі

У серпні гурт "ТНМК" вирушив у благодійне турне європейськими містами, і під час одного з концертів автобус колективу обікрали. Про це у Facebook розповів Фоззі (Олександр Сидоренко), вокаліст "ТНМК".

"Під час сьогоднішнього виступу у Дрездені обікрали наш бус. Компи, документи, гроші. З'ясовуємо наслідки, блокуємо картки. Весело, коротше", - написав музикант.

Фото: facebook.com/fozzey.metamorefozzey

Інцидент стався, коли "ТНМК" знаходилися на сцені, а водій автобуса спав у готелі. Гурт не став скасовувати турне, але двоє учасників залишилися без документів. Через це Фоззі звернувся за порадою до своїх друзів та підписників.

"У нас двоє залишилися взагалі без документів. Сьогодні ми у Варшаві, завтра у Кракові. Куди стукати за аусвайсами? Плюси, мінуси, підводні камені?" – спитав він.

Фото: facebook.com/fozzey.metamorefozzey

Українці, які за кордоном, порекомендували музикантам отримати в поліції довідку про крадіжку і звернутися до консульства України. Там учасники гурту матимуть змогу отримати тимчасові документи для перетину кордону.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Чим запам'ятався другий півфінал "Євробачення 2024", який відбувся у Мальме: головні подробиці ефіру

Другий півфінал Євробачення 2024 9 травня - дивитися онлайн трансляцію конкурсу - хто виступав і якими були результати голосування

Які країни потрапили у фінал "Євробачення-2024" після другого півфіналу: результати голосування

Стали відомі імена нових фіналістів після проведення другого півфіналу Євробачення 2024 - як виглядає таблиця результатів, хто у фіналі

Що відомо про Таню Муіньо, яка поставила номер для України на "Євробаченні-2024"

Хто така Таню Муіньо - постановниця сценічного виступу alyona alyona та Jerry Heil на "Євробаченні-2024"