Лайм

Працювали справжні професіонали: Анну Різатдінову обікрали в Іспанії

Українська гімнастка розповіла про неприємний інцидент

Українська спортсменка та фіналістка шоу "Танці з зірками-2019" Анна Різатдінова потрапила в неприємну ситуацію в Іспанії, куди із сином тікала від війни. Гімнастка стала жертвою злодіїв, які залишили її без речей та документів.

Про інцидент олімпійська чемпіонка розповіла в Instagram. За словами Анни, вона залишила орендовану машину на стоянці в людному місті, а коли повернулася вікна були розбиті та вкрадені речі, які вона придбала в орендовану квартиру, рюкзак з усіма документами та дві валізи.

Фото: instagram.com/anna_rizatdinova

"Було 6 пакетів із новими речами для квартири. Напевно, працювали справжні професіонали, бо так швидко і так багато речей вкрасти...", - вважає спортсменка.

Різатдінова звернулася до місцевої поліції, але її одразу попередили, що вони навряд чи знайдуть зловмисників та її речі.

"Що найбільш цинічне, сьогодні я приїхала на місце злочину, сподіваючись, що знайду хоча б паспорт. І побачила машину, з таким же розбитим заднім склом! Жах! Виходить, що ці злодії працюють щодня! І ніхто з місцевої влади не робить нічого! Сьогодні не було жодної поліцейської машини в цьому районі!, - розповіла вона. - Так, я себе заспокоювала, що це тільки речі. Головне, щоб усі були здорові! Але все одно, дуже неприємна ситуація".

"Потім я поїхала міняти машину. Слава Богу, у мене була повна страховка, і вона покрила всі пошкодження. Сьогодні зранку я була у Консульстві України, заповнила купу документів. Тепер чекаю", - поділилася вона.

Фото: instagram.com/anna_rizatdinova

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де і коли дивитися перший півфінал "Євробачення-2024": платформи в Україні

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита

Принцесі Шарлотті 9: як виглядає іменинниця і яке місце займає у лінії наслідування престолу

Дочці Кейт Міддлтон і принца Вільяма Шарлотті виповнилося 9 років - подружжя показало нове фото іменинниці

Як змінилися прогнози букмекерів після репетицій на "Євробаченні-2024": на якому місці Україна

alyona alyona і Jerry Heil на 4 місці у таблиці букмекерів про переможців Євробачення-2024 - як змінилися шанси інших учасників