Лайм

Переможемо тільки разом: Коля Сєрга з передової зворушив зверненням до школярів

Музикант пояснив, чому дітям дуже важливо вчитися

1 вересня телеведучий та музикант Коля Сєрга, який захищає рідну землю від російських загарбників, звернувся до українських школярів. Боєць ЗСУ прямо з передової дав настанову учням і своєю зворушливою промовою довів українців до сліз.

"Привіт, юний воїн. Сьогодні дуже важливий день. Сьогодні ти йдеш до школи, і ти береш на себе оборону нашої країни від дурості та невігластва. Ми – військові, ти – учень, наш інструмент – це автомат, байрактар, хаймарс, твій інструмент - це підручник, зошит і ручка. Ми виборюємо нашу незалежність на полі бою, ти виборюєш нашу незалежність, коли вчишся і розвиваєшся. Саме ти - майбутнє нашої Батьківщини, від тебе залежить, яким вона буде", - каже музикант на опублікованому в Instagram відео.

Фото: instagram.com/thekolya

"Сьогодні ми всі працюємо разом, пліч-о-пліч, бо ми велика родина. Де б ти зараз не був, вчися, - зазначив Сєрга. - Якщо у вільній частині України – поглиблено вивчай українську культуру, мову, традиції. У тебе зараз є така можливість і така розкіш. Ніщо так не збагачує людину, як зв'язок з корінням. Якщо ти на тимчасово окупованій українській землі - будь партизаном знань. Вивчай все, що дають, але пам'ятай, що ти - українець. І нехай це знання буде твоїм оберегом від спроби тебе обманути і підкорити. Якщо ти навчаєшся за кордоном, думай про те, які знання ти зможеш привезти потім додому, в Україну. Комунікуй, спілкуйся, навчайся, вивчай іноземні мови. Збагачуй свій досвід різноманітністю. Бери більше, ніж тобі дають".

"Ти сильно подорослішав за цей рік. Я пишаюся тобою. Удачі і наснаги, друже! За шкільною партою, в Zoom, Team або Google Class! Слава Україні! Юний герой! Ми переможемо тільки разом", - резюмував музикант.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від KOLYA SIERGA (@thekolya)

Українців до сліз зворушило звернення воїна і вони пообіцяли показати його своїм дітям.

"Я плачу. Коля, ви такий молодець", "Супер, дуже гарне звернення! Зараз покажу своєму синові! Слава Україні! Слава нашим захисникам!", "До мурах по тілу і сліз на очах! Кожне слово прямісінько в серце", "Я плачу. Я не можу зупинитися. Дякую. Цю настанову повинен почути кожен учень!", "Зворушив. Обов'язково дам послухати сину", "Мурахи по шкірі від таких слів. Такі слова - велика мотивація для малюків", - пишуть підписники у коментарях.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Джамала у роковини депортації кримських татар розповіла щемливу історію своєї родини

У 80-ті роковини депортації кримських татар Джамала пригадала щемливу історію своєї родини. Жінка не могла стримати сльози

Вєрку Сердючку захейтили через виконання російських пісень в Києві

Вєрка Сердючка виступила в Києві. Зірку захейтили через виконання російських хітів

Захоплююсь українками: новий "Холостяк" Терен розповів, яку дівчину шукатиме на проекті

Герой 13 сезону шоу "Холостяк" Олександр "Терен" Будько прокоментував свою участь у проекті та розповів, яку дівчину шукатиме