Лайм

Я щаслива, що в неї все добре. Ірина Горова розповіла, що її донька вийшла заміж

Співзасновниця MOЗGI GROUP розсекретила подробиці

Донька української продюсерки Ірини Горової вийшла заміж. Весілля відбулося у Лівані за мусульманськими традиціями.

Про це сама продюсерка розповіла в програмі "ЖВЛ". Вона поділилася, що про радісну новину дізналася, коли Наталія скинула їй фото своєї обручки. Горова не стала приховувати, що щаслива, що у її доньки все складається добре: "Вона каже: "Мамо, я така щаслива!" І я щаслива, що в неї все дуже добре".

Відомо, що обранець Наталії – мусульманин. І для його батьків був вкрай важливим момент, щоб пара одружилася за їхніми сімейними традиціями. Сама ж донька Горової мусульманство не приймала.

За словами продюсерки, коли донька та зять повернуться до України, вони планують обвінчатися тут та зіграти пишне весілля. "Їх розписував мулла. Вони одружені по цій вірі, але вона не приймала цю віру. Це з поваги до батьків. Ми вирішили, що тут відбудеться вінчання за нашими традиціями, а потім вже буде весілля", - розповіла Горова.

Фото: instagram.com/gorovaya_irina

Крім того, співзасновниця MOЗGI GROUP додала, що поки не хоче ставати бабусею. Тому доньку жартома попросила, щоб та не поспішала з дітьми: "Я вже уявляю заголовки: "Ірина Горова стала бабусею". І такий хрест одразу на особистому житті. Тому я кажу доньці: "Почекай, будь ласка".

Фото: instagram.com/gorovaya_irina

Наталія Горова – донька продюсерки Ірини Горової від першого шлюбу з музикантом Юрієм Горовим. Пара розсталася, коли дитині був приблизно рік. Також продюсерка виховує сина Андрія, який з'явився у період її шлюбу з репером Потапом (Олексієм Потапенком).

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз співачка Лавіка, яка була дружиною Вови Борисенка і намагалась потрапити на "Євробачення"

Співачка Лавіка створила свій гурт, займається психотерапією та волонтерською діяльністю - що відомо про життя артистки

Перший в житті: Наталія Могилевська зворушила подарунком для 4-річної прийомної доньки

27 квітня свій 4-й день народження відзначає молодша донька Наталії Могилевської, яку співачка зі старшою сестрою удочерила під час війни

На тлі чуток про погіршення стану онкохворого Чарльза палац зробив оптимістичну заяву

Букінгемський палац повідомив, що британський король Чарльз III, який лікується від раку, повертається до своїх королівських обов'язків