Лайм

Працюють за ідею та їжу: Ірина Горова висловилася про заробітки українських артистів у період війни

"Якщо б ми мовчали і не їздили, про нас дуже швидко б забули"

Українська продюсерка, співзасновниця продюсерського центру Mozgi Entertainment Ірина Горова розповіла про заробітки українських зірок у період війни. За її словами, виконавці, які беруть участь у благодійних заходах на підтримку України, не отримують за це гонорарів, а працюють за ідею та відновлення нашої держави.

"Артисти, які їздять з концертами, не отримують нічого. Вони самі не збирають гроші. Збирають кошти фонди, які займаються організацією цих заходів. Звичайно, вони оплачують артистам проїзд, проживання, райдер. Людина приїжджає і робить цей захід без гонорарів. Тому заробітків немає", - сказала Горова у програмі "Слава+".

"Я думаю, що багато людей зараз працюють за їжу, за ідею, за відновлення, за надію, що це все скоро закінчиться. Основна ідея цих заходів благодійних – збір коштів і підняття питання війни в Україні по всьому світу. Артисти, всі творчі та креативні люди, які кудись приїжджають, - всі розповідають про те, що відбувається в Україні. Якщо б ми мовчали і не їздили, про нас дуже швидко б забули. Звичайно, хтось би пам’ятав, але б масово люди б забули", - додала вона.

Також продюсерка висловила свою позицію щодо хейту, пов'язаного із виїздом деяких зірок за кордон. Вона упевнена, що не потрібно нікого ображати у такому випадку і говорити якісь погані речі, адже виконавці, які зараз перебувають десь у Європі, продовжують робити свою справу задля перемоги нашої країни.

Фото: instagram.com/gorovaya_irina

"Я хочу, щоб люди дивилися ширше. Так, кожен повинен бути на своєму місці і робити те, що він може заради перемоги", - зазначила співзасновниця продюсерського центру Mozgi Entertainment.

  • Тим часом українські артисти допомагають країні не лише своїм голосом, а й знаходять інші способи. Так, сукню Джамали для "Євробачення" продали на аукціоні - кошти передадуть потерпілим від війни українцям. Ексклюзивне вбрання створила дизайнерка Юлія Магдич.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз співачка Лавіка, яка була дружиною Вови Борисенка і намагалась потрапити на "Євробачення"

Співачка Лавіка створила свій гурт, займається психотерапією та волонтерською діяльністю - що відомо про життя артистки

Перший в житті: Наталія Могилевська зворушила подарунком для 4-річної прийомної доньки

27 квітня свій 4-й день народження відзначає молодша донька Наталії Могилевської, яку співачка зі старшою сестрою удочерила під час війни

На тлі чуток про погіршення стану онкохворого Чарльза палац зробив оптимістичну заяву

Букінгемський палац повідомив, що британський король Чарльз III, який лікується від раку, повертається до своїх королівських обов'язків