Лайм

Даша Астаф'єва розповіла про нові стосунки та чому соромиться про них говорити

Після пережитої драми співачка зустріла нове кохання

Після хворобливого розставання з Артемом Кімом Даша Астаф'єва зустріла нове кохання. Особистість свого обранця співачка не розкриває та практично нічого про нього не розповідає.

В інтерв'ю Маші Єфросиніній артистка пояснила, що не говорить про нові стосунки, бо вважає недоречним ділитися з публікою своїм щастям, коли в країні триває війна.

Фото: instagram.com/da_astafieva

"Я соромлюся про це говорити, бо зараз дуже багато всього важливого, жахливого, катастрофічного. Ми завжди прибираємо своє щось особисте на інший план, - каже зірка. - Мені боляче і незручно радіти, що я така щаслива, я такі моменти переживаю вперше у своєму житті. Блін, війна, люди вмирають...".

Проте деякі моменти Даша вирішила розкрити. Співачка розповіла, що після розриву попередніх стосунків досить швидко звернула увагу на іншого. Чоловік підкорив її "абсолютно неформальним" чином.

"Ось усі кажуть: "Полетіли на Мальдіви" або "А хочеш, я тобі це..." А тут людина розповідає: "А в мене бобер зніс дерево, і ми з нього зробили таку лавочку!" Приїдь, посидимо...". "А я зараз готую вечерю. Може, ти хочеш? Я б тебе запросив". І знаєш, у мене там зйомки, польоти, поїздки і думаю: "Вечеря, я що голодна?". А він скидає фотку, а я дивлюся і думаю: "Гарно". Я просто так мало зустрічала чоловіків, які самотньо влаштовують свій побут таким затишним та красивим, куди хочеться увірватися", - зізналася Астаф'єва.

Фото: instagram.com/da_astafieva

Співачка зізнається, що дуже щаслива у нових стосунках, і через короткий час після знайомства переїхала до бойфенда зі своїми двома собаками.

"Мені вже сто років, а я такі речі роблю вперше. Там знаєш, їдемо знайомитися з батьками, а я така: "Блін, мене скоро на пенсію проводжатимуть, а я ось це хвилююся". Таке щось нове", - каже 37-річна зірка.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Співак ALEKSEEV відреагував на чутки про роман з відомою блогеркою

Виконавець Alekseev відповів на плітки про його особисте життя. Проте артист не вдавався в деталі

Не хочемо мовчати: блогерка Юлія Верба повідомила про свою вагітність

Блогерка Юлія Верба здивувала новиною про свою вагітність. Жінка показала кадри, де добре видно кругленький животик

Ріанну назвали найкращою сольною співачкою: що відомо

Виконавиця Ріанна досягла чергового успіху в своїй кар'єрі. Цього разу артистку назвали найкращою сольною співачкою