Лайм

Даша Астаф'єва розповіла, чому розсталася з цивільним чоловіком після 5 років стосунків

Пара планувала одружитися ще з перших днів знайомства

Після розставання з коханим Артемом Кімом Даша Астаф'єва нарешті вирішила озвучити причину розриву їхніх стосунків. З колишнім обранцем вона була разом п'ять років і справа вже наближалася до весілля, але цьому не судилося статися.

В ефірі програми "Світське життя" модель заявила, що з цивільним чоловіком вони "вичерпали всі ресурси та можливості, необхідні для створення сім'ї". "На мою думку, ми вичерпали той ресурс почуттів, і боротьби, і всього, що мало піти на будівництво сім'ї, і на все добре та хороше. Багато було випробувань, багато втручань з боку чужих людей. Це дуже складно, коли проблеми сильніші, на жаль, ніж стосунки".

Фото: instagram.com/da_astafieva

Астаф'єва також зазначила, що союз із Артемом Кімом для неї став повчальною історією та першим у житті досвідом, коли розстатися можна по-доброму. "Це єдині стосунки, після яких я залишилася в добрих стосунках з людиною. У якийсь момент ми обидва усвідомили, що ми більше друзі, ніж люди, які люблять одне одного. Це кохання, але це інше кохання. Ми не зовсім готові до продовження сімейних стосунків. На жаль, іноді якісь погані події можуть зруйнувати і почуття, і те, що будувалося роками", - сказала Астаф'єва.

Зірка додала, що після розриву з Артемом повернулася до своєї "холостяцької" квартири в Києві. За словами акторки, друзі-сусіди та дві улюблені собаки рятують її від сумних думок і допомагають легше пережити розставання. "Я дуже переживала, що в мене почнеться депресія. Але у мене стільки сусідів-друзів, а ще мої собаки. Я вигулюю їх по дві години ввечері та вранці".

Фото: instagram.com/da_astafieva

Відомо, що у серпні 2017 року бізнесмена Артема Кіма затримали детективи НАБУ разом із спеціальною антикорупційною прокуратурою. Чоловіка підозрюють у розкраданні державних коштів на суму майже 27 млн грн під час тендеру на закупівлю техніки Південноукраїнською атомною електростанцією. Артем на деякий час втратив паспорт, через що не міг розписатися зі своєю колишньою коханою Дашею Астаф'євою. За словами моделі, суди по цій справі продовжуються і досі.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

alyona alyona і Jerry Heil виступатимуть у першому півфіналі "Євробачення-2024": про що їхня пісня

alyona alyona і Jerry Heil беруть участь у Євробаченні 2024 з песнею Teresa & Maria - про що вона, чому артисток критикували

Український актор Євген Шумілов загинув на фронті, захищаючи пораненого побратима

На фронті загинув український актор театру та кіно Євген Шумілов, який захищав Україну від початку повномасштабної війни

Українська співачка повідомила про третій викидень і зізналася, чи хоче ще дітей

Співачка Альона Омаргалієва розповіла, що пережила три викидні - виконавиця зізналася, чи не втратила надію народити другу дитину