Лайм

Зараз саме той час: Нікіта Добринін та Даша Квіткова повінчалися та показали ніжні фото

Вимушена розлука через війну підштовхнула пару до важливого кроку

Герой 9 сезону шоу "Холостяк" Нікіта Добринін та його переможниця Даша Квіткова повінчалися. Рішення узаконити свій шлюб перед Богом подружжя прийняли ще до російського вторгнення, але через бойові дії церемонію відклали. Однак, побувши в розлуці більше місяця, пара зрозуміла, що не хоче більше тягнути.

"Хочемо жити. Проживати кожен день, бо зараз саме той час", - зазначила Даша в Instagram і показала душевні фото з таїнства. Сфотографувати трепетний момент пара запросила фотографа, який два роки тому знімав їхнє розкішне весілля у Києві.


Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Daria Kvitkova (@kvittkova)


На церемонію Квіткова одягла лляну сукню білого кольору з ніжною вишивкою у вигляді жовтих колосків та голубів. Добринін вибрав для таїнства чорні штани та білу сорочку. Поруч із батьками у церкві був однорічний Лев.

Нікіта також показав фотографії з вінчання та пояснив, чому для них це важливо.

"Ми довго чекали спокійної можливості це зробити. І нарешті обвінчалися. Чому для нас це важливо? Якщо чоловік та дружина вирішили заручитися ще й духовною підтримкою і це їх спільне бажання - то тільки на добро і тут не потрібно зайвих аргументів. Чому саме зараз? Неважливо, коли: на початку сімейного життя, за 5 років, 10, або он як одні наші знайомі за 20 років подружнього життя. Усе залежить від поглядів пари, їхньої єдності", - написав телеведучий.


Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від НІКІТА ДОБРИНІН (@nikitadobrynin)


Добринін порадив усім закоханим парам пройти духовний обряд, але тільки в тому випадку, коли вони по-справжньому готові. "У моєму розумінні, до такого рішення треба дорости. Воно має бути усвідомленим і зрілим", - вважає Нікіта.

  • У липні Нікіта Добринін та Даша Квіткова відзначили перший день народження сина. З нагоди свята батьки влаштували милу домашню фотосесію.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз співачка Лавіка, яка була дружиною Вови Борисенка і намагалась потрапити на "Євробачення"

Співачка Лавіка створила свій гурт, займається психотерапією та волонтерською діяльністю - що відомо про життя артистки

Перший в житті: Наталія Могилевська зворушила подарунком для 4-річної прийомної доньки

27 квітня свій 4-й день народження відзначає молодша донька Наталії Могилевської, яку співачка зі старшою сестрою удочерила під час війни

На тлі чуток про погіршення стану онкохворого Чарльза палац зробив оптимістичну заяву

Букінгемський палац повідомив, що британський король Чарльз III, який лікується від раку, повертається до своїх королівських обов'язків