Лайм

Що робити, якщо взуття на розмір більше: прості лайфхаки, щоб носити його з комфортом

Візьміть собі на замітку

Купуючи взуття в онлайн-магазинах, можна зіткнутися з безліччю проблем. По-перше, придбати неякісну пару, яка згодом фарбуватиме шкарпетки і колготки, по-друге, прогадати з розміром. theLime вирішив поділитися з вами перевіреними лайфхаками, що робити, щоб зменшити взуття на один розмір.

Фото: pinterest.com

Як зменшити розмір взуття у домашніх умовах?

1. Перший спосіб – вставити додаткову силіконову устілку. Залежно від різниці у розмірі потрібно вибрати устілку відповідної товщини, головне, щоб вона заповнила зайвий простір. Можна взяти напівустілки або спеціальні смужки для стопи. Також існують наклейки, які прикріплюються на задник кросівок, вони добре закріплюють ногу, через що взуття не зісковзує.

2. Ще один варіант покласти в носок подушечку з поролону або вати. При цьому пальці ніг не повинні сильно прилягати до неї, а трохи впиратися. Як тільки матеріал подушечки стане непридатним, його потрібно буде замінити.

3. Якщо взуття шкіряне, його можна намочити і почекати, поки воно висохне і трохи "сяде". Туфлі або черевики опускаємо на декілька хвилин у таз із гарячою водою та розведеною в ній невеликою кількістю прального порошку. Потім сушимо в приміщенні, що добре провітрюється, або за допомогою електросушарки для взуття. У жодному разі не можна сушити її на відкритому сонці, батареї або інших нагрівальних приладах.

4. Якщо це теплі черевики або кросівки, можна одягнути відразу декілька пар шкарпеток або одні, але дуже щільні. Щоправда, цей варіант не підходить для туфель і більш відкритого взуття.

Якщо всі способи, перераховані вище, не підходять, краще звернутися до професіонала. В ательє з ремонту взуття одразу ж скажуть, чи можна щось вигадати.

Фото: pinterest.com

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Jerry Heil вразила вишуканим образом на червоному хіднику у Каннах

Jerry Heil показала смілий образ на Каннському кінофестивалі - який вигляд мала співачка, яка була ціль її візиту

Навчає і підказує: Ірина Горова висловилася про стосунки Потапа з 16-річним сином

Ірина Горова назвала Потапа чудовим батьком та розповіла, що він має хороші стосунки із сином Андрієм

Євгенія Власова пояснила зникнення зі сцени на роки та заговорила про відновлення кар'єри

Євгенія Власова розповіла, чому зникла із шоу-бізнесу - співачка заявила, що їй потрібно було зробити паузу через обставини у житті