Лайм

Початок чогось нового: Саша Бо поділилася враженнями від весілля та показала ніжні фото

"Наша love story почалась в далекому 2013-му"

3-го серпня українська блогерка-мільйонниця Саша Бо вдруге вийшла заміж. Її обранцем став стоматолог Платон Тарнавський.

У Instagram щаслива наречена опублікувала серію фото зі святкування та розповіла про свої враження від весілля: "Я ще ніколи не відчувала себе такою щасливою і красивою з самого ранку. Я ніколи не розуміла, як наречені можуть спати дві години перед весіллям, закінчуючи вирішувати організаційні питання, прокидатись о п'ятій, щоб навести красу і відзняти її, а потім їхати на шлюб, церемонію і гуляти до ранку... Тепер зрозуміла. Це все на адреналіні. Мене до тепер тримає. В нас було простіше. Ми класно виспались, фото та відеографів просила не робити багато контенту, бо мені вистачить декількох кадрів. У мене були референси [допоміжні зображення (малюнок чи фотографія), які художник чи дизайнер вивчає перед роботою], які ми успішно втілили в реальність досить швидко".

Фото: instagram.com/sashaabo

Крім того, зірка соцмереж заінтригувала підписників історією стосунків зі своїм обранцем. В одному із дописів вона зазначила, що їхня історія кохання почалася досить давно – ще в 2013 році. "Наша love story почалась в далекому 2013.. Не знаю, наскільки правильно говорити, що це її логічне завершення. Швидше, початок чогось нового і спільного", - написала Бо.

Фото: instagram.com/sashaabo

Фото: instagram.com/sashaabo

Нагадаємо, Платон Тарнавський зробив пропозицію коханій через доволі нетривалий термін їхніх стосунків. Про заручини блогерка повідомила у квітні, коли показала фото з обручкою на руці. Дівчина також зізнавалася, що поряд із Платоном "відчуває себе маленькою дівчинкою".

Фото: instagram.com/sashaabo

Першим обранцем Саші Бо був блогер Ігор Пустовіт. Ексзакохані прожили у шлюбі 6 років і за цей час в них народилося двоє синів. У минулому році пара оголосила про розставання. Обидва дали кілька інтерв'ю, в яких поділилися скандальними подробицями один про одного.

Фото: instagram.com/sashaabo

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Макс Михайлюк - герой "Холостяка", який розповідав, що йому не дали стати пілотом F-16

Макс Михайлюк з дружиною Дашею Хлистун та двома дітьми живе в Канаді - чоловік говорив, що хотів стати пілотом f-16 в Україні

Опанував професію авіатехніка: соліст гурту NAHABA розповів про свою службу в Повітряних силах

Соліст гурту NAHABA Андрій Науменко півроку служить у Повітряних силах - виконавець розповів про навчання та професію, яку освоїв

Де і коли дивитися перший півфінал "Євробачення-2024": платформи в Україні

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита