Лайм

41-річна супермодель Адріана Ліма втретє стала мамою і показала перше фото малюка

Зірка народила 29 серпня

41-річна бразильська модель, екс "ангел" відомого бренду білизни Victoria's Secret Адріана Ліма втретє стала мамою. Вона народила сина, якого назвала Кайн. Батьком хлопчика є бойфренд зірки, кінопродюсер Андре Лемерс.

Радісну новину Ліма повідомила у своєму блозі в Instagram. Вона оприлюднила фото очей новонародженого та залишила до кадру щемливий підпис: "Блакитний - колір між зеленим і синім у видимому спектрі світла. Блакитний - це колір вод Бора-Бора та Мальдівських островів. Блакитний тепер наш улюблений колір... Колір очей нашого хлопчика. Ласкаво просимо до нашого світу, Кайн".

Фото: instagram.com/adrianalima

Малюк з'явився на світ 29 серпня 2022 року в Санта-Моніці, штат Каліфорнія, про що написала сама супермодель. Відомо, що зіркова мама разом із малюком вже перебувають вдома.

Про вагітність Адріана розповіла прихильникам, коли виклала у мережу кумедне відео в TikTok. У ролику знаменитість показала своєму обранцю позитивний тест на вагітність. Чоловік був дещо здивований, тоді як модель не приховувала свого захвату від радісної новини.

Фото: instagram.com/adrianalima

Для Адріани та її коханого Андре Леммерса цей малюк є першою спільною дитиною. Ліма має двох дорослих доньок - Валентину та Сієнну - від колишнього обранця, сербського баскетболіста Марка Ярича.

Адріана Ліма (порт. Adriana Lima da Silva; нар. 12 червня 1981) - бразильська супермодель та акторка. Найбільш відома як "ангел" Victoria's Secret. У засобах масової інформації її часто називають однією з найкрасивіших жінок планети. Народилася в бразильському місті Салвадор. Має португальське, африканське, японське, швейцарське, бразильсько-індіанське та вест-індійське походження. У 1998 році підписала контракт з агентством Elite і переїхала до Нью-Йорка.

Фото: instagram.com/adrianalima

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз співачка Лавіка, яка була дружиною Вови Борисенка і намагалась потрапити на "Євробачення"

Співачка Лавіка створила свій гурт, займається психотерапією та волонтерською діяльністю - що відомо про життя артистки

Перший в житті: Наталія Могилевська зворушила подарунком для 4-річної прийомної доньки

27 квітня свій 4-й день народження відзначає молодша донька Наталії Могилевської, яку співачка зі старшою сестрою удочерила під час війни

На тлі чуток про погіршення стану онкохворого Чарльза палац зробив оптимістичну заяву

Букінгемський палац повідомив, що британський король Чарльз III, який лікується від раку, повертається до своїх королівських обов'язків