Лайм

Народила в повному спокої. Віра Кекелія розповіла про другі пологи та показала малюка

Співачка насолоджується материнством та ділиться своїм щастям у соцмережі

На початку серпня українська співачка та учасниця "Жіночого Кварталу" Віра Кекелія вдруге стала мамою. Артистка подарувала своєму чоловікові, музикантові Роману Дуді, ще одного сина. Через два тижні молода мама розповіла, як пройшли пологи і де хлопчик з'явився на світ.

Віра опублікувала в Instagram миле відео, на якому тримає на руках свого новонародженого малюка. Автором ролика стала близька подруга та колега співачки Марта Адамчук, яка не лише зняла трепетний момент, а й наклала на кадри пісню Кекелії "Отдушина".


Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від VERA KEKELIA (@kekeliavera)


"Ви тільки подивіться на мої лімурчині очі. Розпливаюсь в любові і ніжності до цього маленького хлопця", - написала щаслива мама.

Віра розповіла, що другі пологи пройшли в Грузії і, як із першим сином, - легко та без ускладнень.

"Тбілісі, дякую тобі за лагідний, сонячний і безпечний прийом. Я народила в повному спокої, турботі і красі. Мій другий досвід пологів, не дивлячись на війну, лишається позитивним. І все це створили люди, найкращі люди, які мені зустрілися в Грузії і, авжеж, сім’я, яка завжди тримає мене за руку", - написала Кекелія.

Фото: instagram.com/kekeliavera

Вірі Кекалії 36 років, співачка родом із Харкова. Вона виступала в поп-гурті "А.Р.М.І.Я.", була вокалісткою джазового бенда "Radioband", у 2017 році в команді Сергія Бабкіна дійшла до суперфіналу шоу "Голос країни-7", де поступилася перемогою протоієрею УПЦ МП Олександру Клименку. На проекті Кекелія познайомилася зі своїм чоловіком Романом Дудою і вже у 2017 році зіграла весілля. Їхній перший син народився 2020 року в Києві.

Фото: instagram.com/kekeliavera

Про другу вагітність Кекелія дізналася ще до початку повномасштабного вторгнення, а поділилася новиною лише у травні, показавши значний животик.

"У цей непростий час, Всесвіт нам подарував чудову нагоду - вдруге стати батьками!, - написала тоді Віра. - Мені дуже важко підбирати слова, адже в моєму серці зараз панує і любов і смуток одночасно. Звичайно, життя триває і як би не було важко прийняти цю жахливу реальність, жінки народжують і радіють цьому моменту. Нічого прекраснішого за нове життя немає у всьому світі!".

Фото: instagram.com/kekeliavera

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Хто виступатиме у першому півфіналі "Євробачення-2024": пісня України та інших країн-учасниць

Коли виступатиме Україна на "Євробаченні-2024" - пісня alyona alyona і Jerry Heil та інших учасників першого півфіналу, що відбудеться 7 травня

Дружина Віктора Розового розповіла про його реабілітацію після серйозного поранення на фронті

Що відомо про стан здоров'я коміка Віктора Розового, який отримав важку травму - захисник планує реабілітацію за кордоном

Позитив після тривалого мовчання розсекретив свою кохану: хто підкорив серце виконавця

Олексій Завгородній із гурту Время и Стекло підтвердив роман з танцівницею Юлією Сахневич - артист показав романтичне відео