Лайм

Кохання завжди на часі: шоу "Холостяк" назвало дату прем'єри нового сезону

Вже цього місяця

12 сезон "Холостяка" вийде на екрани попри війну. Продюсери романтичного реаліті, які заявляли, що наразі не час для розважальних шоу, переглянули свою думку. Перший випуск проекту із головним героєм Алексом Топольським вийде в ефір каналу СТБ 30 вересня.

"Нашу весну вкрали, але цю осінь ми нікому не віддамо. Цієї осені ми знов поринемо у вир справжніх емоцій, вражаючих побачень, будемо любити і мріяти. Щоб нагадати собі і кожному: життя переможе, а кохання завжди на часі", - сказано на сторінці шоу в Instagram.

Фото: instagram.com/holostyakstb

Традиційно знайомство головного героя із претендентками на його серце відбудеться у форматі першої вечірки. Дівчата робитимуть все можливе, щоб привернути до себе увагу і запам'ятатися.

Продюсери шоу обіцяють у першому випуску "Холостяку-12" багато сюрпризів. Алекс встановить нові правила: даруватиме подарунки на першій зустрічі та троянди трьох кольорів.

Нагадаємо, новому Холостяку – 32 роки. Він народився і виріс у Львові, але одразу після закінчення університету поїхав до Америки. Сьогодні Топольський живе та будує бізнес у Майамі. Хлопець успішно займається нерухомістю, але зустріти кохання так і не зміг. Дівчину мрії Алекс спробує знайти на батьківщині під прицілами камер.

Із початком повномасштабної війни Алекс зайнявся волонтерством. Він приєднався до команди міжнародної гуманітарної організації HOPE Worldwide, щоб допомагати українським жінкам, які вимушені тимчасово виїхати за кордон заради безпеки дітей.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Дітей актора Віктора Стороженка, який служить у ЗСУ, образили через колір шкіри

Український актор Віктор Стороженко, який служить у ЗСУ, розповів, що його дітей обізвали на дитячому майданчику

Героїчний вчинок: на концерті Пивоварова українка попрощалася із довгим волоссям заради допомоги ЗСУ

Дівчина погодилася обрізати довге волосся, щоб допомогти українській армії - це сталося під час концерту Артема Пивоварова - відео

Ірина Горова відповіла на чутки, що розірвала співпрацю з Потапом через його "зашквари"

Продюсер лейбла POMITNI та колишня дружина Потапа Ірина Горова пояснила, чому розірвала ділові відносини з Олексієм Потапенком