Лайм

Не час для розважальних шоу: ведучий "Холостяка" розповів, що буде з новим сезоном реаліті

Прем'єру 12 сезону романтичного проекту відклали через війну

12 сезон "Холостяка" мав вийти 4 березня, однак через російське вторгнення в Україну прем'єру шоу відклали. Продюсери проекту отримують масу повідомлень від українців із проханням випускати реаліті в ефір, але також багато тих, хто проти розважального телебачення під час війни.

Ведучий романтичного реаліті Григорій Решетник у своєму новому проекті "Як ти?" зізнався, що на каналі СТБ виникла дилема, адже вони не хочуть зачепити чиїсь почуття. Водночас, автори проекту вважають, що наразі не час для подібних шоу.

Фото: instagram.com/grisha_reshetnik

"Ми до війни зняли проект "Холостяк" у класичному форматі - там немає військових, там дівчата борються за серце красеня-українця, який переїхав до Америки. І зараз дилема. Багато хто пише: "Запускайте "Холостяк", ми дуже чекаємо. Це дасть новий поштовх, територію кохання та віддушини". Але багато хто говорить, що не наразі, зараз мова тільки про війну, новини і не час для подібних розважальних шоу", - поділився ведучий.

Злата Огнєвіч, яка стала героїнею першого випуску "Як ти?" вважає, якщо СТБ запустить "Холостяк-12", то він має бути готовий до хейту. А з іншого боку, багато шанувальників шоу зрадіють новині, що є щось світле про кохання, бо кохання – це завжди про світло. "Якби ми не вміли любити, то, мабуть, усі погрязли у війнах та стражданнях", - сказала "Холостячка.

Співачка вважає, що випускати шоу треба, але не зараз. Вона радить прийняти рішення про вихід шоу на екрани трохи пізніше.

Решеник додав, що після війни хотів би зняти реаліті "Холостяк" та "Холостячка" в оновленому форматі, де головними героями будуть військовослужбовці, люди з тероборони та герої ЗСУ. "Ми обов'язково це реалізуємо", - наголосив ведучий.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Канал "СТБ" повідомив про рекордну кількість анкет після оголошення імені нового "Холостяка"

Творці Холостяка повідомили про велику кількість анкет після того, як оголосили ім'я нового героя Олександра Терена

"Суспільне" заперечило слова alyona alyona про штраф для української делегації на "Євробаченні-2024": що відомо

Суспільне Мовлення спростувало заяву alyona alyona про штраф української делегації за футболки з закликами звільнити військовополонених

Найбільша цінність мого життя: співачка Lama у День сім'ї показала романтичну світлину з коханим

У День сім'ї 2024 в Україні співачка Lama показала фото зі своїм обранцем Романом та висловилася про сімейні цінності