Лайм

Не поспішайте дорослішати. Камалія привітала доньок з днем народження та показала архівні кадри

"Молюсь, щоб дуже скоро ми всі разом повернулися до мирної України"

Українська співачка Камалія, яка нещодавно розповіла про колишню дружину свого чоловіка у Москві, привітала доньок з днем народження. 6 вересня двійнятам Арабеллі та Мірабеллі виповнилося 9 років.

З нагоди свята зірка опублікувала на своїй сторінці в Instagram зворушливий пост, у якому попросила дівчаток не дорослішати занадто швидко, адже їй так хочеться ще побути молодою мамою. Також артистка зазначила, що вірить, що зовсім скоро вся їхня родина зможе повернутися в мирну Україну.

Фото: instagram.com/kamaliyaofficial

"Сьогодні найщасливіший день у моєму житті, день, коли я стала мамою! Ми з Захуром - найщасливіші батьки в світі двох маленьких зірочок Арабелли і Мірабелли. Донечки, з днем народження вас! Будьте здоровими, хай кожен день приносить тільки радість, а доля буде любити вас! Молюсь, щоб дуже скоро ми всі разом повернулися до мирної України, де ви зможете обійняти бабусю з дідусем, всіх рідних, побешкетувати з однокласниками. І не поспішайте дорослішати, ще хочу побути молодою мамою", - написала Камалія.

На архівних фото можна побачити Арабеллу та Мірабеллу у різні періоди життя: і на відпочинку, і під час прогулянки, і біля святкової ялинки, і в красивих вишитих сорочках.

Фото: instagram.com/kamaliyaofficial

Користувачі мережі приєдналися до привітань. Вони побажали двійнятам мирного неба над головою, здоров'я та радості у житті: "Вітаю! Здоров'я, щастя вашим донечкам і вам!", "Вітаю! Нехай ваші чудові дівчатка завжди будуть здорові, життєрадісні, успішні!", "Нехай донечки зростають в любові і під мирним небом. Божого благословіння вам", "Вітаємо ваших донечок, хай ростуть вам на радість. Такі красиві", "Яка гарна сім’я".

Фото: instagram.com/kamaliyaofficial

Нагадаємо, Камалія заміжня за британсько-українським мільйонером пакистанського походження Мохаммадом Захуром. У вересні 2013 року народила двійню - доньок Арабеллу та Мірабеллу. У бізнесмена також є двоє дітей від першого шлюбу з росіянкою - син Арман та донька Тетяна.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Еден Голан, участь якої у "Євробаченні-2024" була під загрозою, виступила у другому півфіналі: відео

Ізраїль виступив на Євробаченні-2024 у другому півфіналі 9 травня - Еден Голан спочатку освистали, а потім аплодували їй

Чим запам'ятався другий півфінал "Євробачення 2024", який відбувся у Мальме: головні подробиці ефіру

Другий півфінал Євробачення 2024 9 травня - дивитися онлайн трансляцію конкурсу - хто виступав і якими були результати голосування

Які країни потрапили у фінал "Євробачення-2024" після другого півфіналу: результати голосування

Стали відомі імена нових фіналістів після проведення другого півфіналу Євробачення 2024 - як виглядає таблиця результатів, хто у фіналі