Лайм

Погано про мене говорила: Камалія розповіла про колишню дружину Захура у Москві

Бізнесмен підтримує спілкування з ексобраницею

До шлюбу з українською виконавицею Камалією у Мохаммада Захура були стосунки з росіянкою. Колишні чоловік та дружина разом виховують двох дітей - сина Армана та доньку Тетяну.

Британсько-український підприємець пакистанського походження розповів у інтерв’ю "Rostyslove Production", що підтримує спілкування зі своєю колишньою обраницею, яка і зараз мешкає в Москві. Однак ексзакохані говорять лише про дітей, інші ж теми вони не зачіпають.

Що стосується нападу РФ на Україну, пакистанець впевнений, що його колишня не підтримує дії злочинного кремлівського режиму. Захур пояснює, що якби вона справді мала антиукраїнську позицію, він би обов’язково знав про це. "Ми спілкуємося з нею, але переважно на тему наших спільних дітей. На інші теми ми не розмовляємо. Але я впевнений, якби вона була за цю війну, то вона б мені про це сказала", – розповів чоловік.

Після розлучення з першою дружиною Мохаммад наважився на нові стосунки лише через 8 років. Коли росіянка дізналася, що чоловік почав зустрічатися з українською співачкою Камалією, вона не змогла спокійно це сприйняти і почала критикувати артистку.

Фото: instagram.com/kamaliyaofficial

Камалія розповіла, що через таку поведінку жінки не захотіла з нею знайомитися, хоча бачила її на фото та відео: "Я з нею незнайома особисто, я бачила на фото, на відео. Дуже багато чого поганого говорила про мене від початку нашого шлюбу. Тому в мене немає жодного бажання. Я дуже товариська людина, але, як я дізналась про це, у мене не було жодного бажання знайомитися з нею".

Фото: instagram.com/kamaliyaofficial

Нагадаємо, зі співачкою Камалією Мохаммад Захур одружився у 2003 році. У 2013 році у подружжя народилися двійнята - доньки Мірабелла та Арабелла. Діти бізнесмена від першого шлюбу живуть із ним за кордоном. За словами Захура, старші син та донька усвідомлюють, що РФ напала на Україну і чинить геноцид, тому повністю засуджують дії російських загарбників.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз співачка Лавіка, яка була дружиною Вови Борисенка і намагалась потрапити на "Євробачення"

Співачка Лавіка створила свій гурт, займається психотерапією та волонтерською діяльністю - що відомо про життя артистки

Перший в житті: Наталія Могилевська зворушила подарунком для 4-річної прийомної доньки

27 квітня свій 4-й день народження відзначає молодша донька Наталії Могилевської, яку співачка зі старшою сестрою удочерила під час війни

На тлі чуток про погіршення стану онкохворого Чарльза палац зробив оптимістичну заяву

Букінгемський палац повідомив, що британський король Чарльз III, який лікується від раку, повертається до своїх королівських обов'язків