Лайм

Перевзулася для туру. Ані Лорак піариться у Європі як "найтитулованіша українська співачка"

Люди у коментарях пишуть, що артистку потрібно позбавити громадянства та всіх звань

Ані Лорак, яка продовжує мовчати про війну в Україні та веселитися на вечірках у Москві, не посоромилася назвати українкою. Вона анонсувала тур по Німеччині та Чехії та представилася "найтитулованішою українською співачкою".

Анонс туру можна побачити на сайті Kontramarka. З 21 жовтня по 3 листопада у артистки-зрадниці заплановані виступи у восьми містах двох країн. В рамках туру вона виконає свої старі хіти та композиції з нового альбому.

Фото: twitter.com

"Ані Лорак – найтитулованіша українська співачка. Власниця п'ятьох "золотих" і двох "платинових" альбомів, народна артистка України та учасниця пісенного конкурсу "Євробачення 2008", де посіла друге місце", – говориться в афіші.

Використання зрадницею українського паспорту та звань задля просування власних інтересів обурило українців. "Ані Лорак швидко перевзулась для туру в Німеччині. Тепер вона "найтитулованіша українська співачка". Українці у Чехії та Німеччині, закликаю вас організувати акції протесту перед її концертами. А відповідне міністерство в Україні закликаю позбавити всіх звань і титулів", - прокоментував ситуацію в Twitter український блогер Віталій Гордієнко.

Фото: twitter.com

"Позбавити українського громадянства і паспорту як колаборантку. Вона, до речі, коханка Усманова, тому теоретично має навіть підпадати під санкції", "В неї є Наш паспорт і громадянство? То ганьба якась", "Коли вже позабирають звання народних у всякої наволочі?", "Як це недолуге відправити в рашку?", "Взагалі всіх артистів, що перейшли на бік кацапії, треба позбавити будь яких нагород від України", "Дуже символічний концерт у Нюрнбергу у цієї хвойди. Українці в Німеччині, влаштуйте їй запальне шоу!", "Маємо офіційно відправити Лорак за російським кораблем, де їй і місце. Також позбавити москальську шльондру будь-яких "звань" в Україні", "І бажано позбавити ще і громадянства! Продажній хвойді не місце в цивілізованому світі", - висловилися користувачі мережі у коментарях.

Фото: instagram.com/__ani_lorak

Нагадаємо, Ані Лорак після 2014 року живе і працює у країні-агресорці. У березні цього року артистка заявила, що "в Україні триває вбивча та руйнівна війна", і закликала її зупинити. При цьому вона не стала називати речі своїми іменами і не визнала Росію державою-терористом.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Назавжди: Ніколь Кідман романтично привітала чоловіка з 18-ю річницею шлюбу

Оскароносна акторка Ніколь Кідман і кантрі-співак Кіт Урбан показали романтичне фото з нагоди 18-ї річниці весілля

Діти щасливі: Наталія Могилевська показала прийомних доньок на рідкісних кадрах

Відома українська співачка Наталія Могилевська порадувала своїх доньок Софію та Мішель незвичною рослиною, яка харчується комахами

Усик відреагував на підтримку з боку всесвітньо відомого репера

Український боксер Олександр Усик показав фото з американським репером Снуп Доггом та подякував йому за підтримку