Лайм

У компанії пропагандистів Кіркорова та Валерії: Ані Лорак засвітилася на вечірці у Москві

Артистка сиділа за столом та посміхалася

Українська співачка Ани Лорак, яка раніше лише відмовчувалася з приводу війни у рідній країні, цього разу вирішила остаточно продемонструвати свою позицію. Вона з'явилася на святкуванні дня народження сина Філіпа Кіркорова.

У той час як російські ракети продовжують вбивати мирних жителів України, виконавиця засвітилася в компанії дружини спікера Путіна Дмитра Пєскова – Тетяни Навки та путіністів Валерії, Йосипа Пригожина та Григорія Лепса. Відповідне відео опубліковано на фан-сторінці Лорак у Instagram.

У ролику можна побачити, як Кіркоров позує спиною до об'єктиву під час проголошення тосту, в якому, перераховуючи гостей, згадав ім'я української співачки. Він назвав її "своєю коханою Лорак".

У відео також з'явилася російська тренерка Ірина Віннер, яка була довіреною особою президента РФ Володимира Путіна на останніх президентських виборах, її внесено до бази сайту "Миротворець". Крім того, на заході засвітилася і співачка Анна Асті, яка народилася у Черкасах.

Фото: instagram.com/anilorak_dobro

Нагадаємо, у березні Ані Лорак опублікувала пост у соціальних мережах, у якому закликала зупинити війну. Проте вона нічого не сказала про країну-окупанта РФ.

"Мої любі брати та сестри! В Україні триває ВІЙНА! Війна вбивча та руйнівна, щодня гинуть мирні люди і що найстрашніше - діти! Я українка, я мати, мої близькі зараз в Україні під обстрілами, як і мільйони українців. Моє серце зараз з кожним з тих, хто страждає від цього жаху! Я благаю зупинити цю безглузду, нікому не потрібну війну! – написала тоді вона.

Фото: instagram.com/anilorak

Після цього артистка не робила жодних заяв, продовжуючи мовчки спостерігати за тим, як у її рідній Україні щодня гинуть люди.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

У віці 79 років помер знаменитий британський актор, відомий за фільмами "Титанік" і "Володар перснів"

Британський актор Бернард Гілл помер у 79 років у колі родини - він зіграв у фільмах Титанік та Володар перснів - фільмографія знаменитості

Поділилися зворушливими привітаннями та показали родинні фото: як зірки відсвяткували Великдень-2024

Як українські знаменитості відсвяткували Великдень-2024 - Лілія Ребрик, Ольга Сумська, Злата Огнєвіч та інші показали фото

Відкриття "Євробачення-2024": представниці України з'явилися у символічних образах та нагадали про війну

Якою була поява alyona alyona і Jerry Heil на відкритті Євробачення-2024 - артистки показали образи з символізмом та принесли паску