Лайм

Тут не можна виходити з прапором. Василіса Фролова розповіла про життя в Дубаї

"Мене дуже розривало від цього кілька місяців, бо я дуже хотіла щось зробити"

Українська телеведуча Василіса Фролова ще до початку повномасштабного вторгнення РФ в Україну виїхала в ОАЕ. Вона мешкає там разом зі своїм партнером та дитиною вже понад півроку. Зірка розповіла, з якими складнощами довелося зіштовхнутися у новій країні: оскільки Емірати дотримуються нейтральної позиції у питанні нападу Росії на нашу країну, там не можна висловлювати свою позицію публічно.

"Тут не можна виходити з прапором. Була величезна виставка, де кожна країна себе представляла, і ось навіть туди не можна було зайти у футболці з прапором України. Просто не пускали на вході. Кажуть, що русню теж не пускали. Але це все одно дуже боляче. Ти ніяк нічого не можеш… Мене дуже розривало від цього кілька місяців, бо я дуже хотіла щось зробити", – сказала ведуча у інтерв’ю Анні Олицькій.

Фролова з синомФото: instagram.com/vasyafrolova

Василіса додала, що прапор не можна навіть вивісити на балкон чи вікно. Однак вона знайшла вихід із ситуації – зірка прив’язує синьо-жовту стрічку на візочок сина.

"Якщо це буде штраф, то від 50 000 доларів. Тут із меншого не починають. Чи можливо в'язниця. Дуже все жорстко та дуже круто регулюють. Тут неможливо обдурити державу. Тим більше тут дуже багато русні. Ми звичайно вже навчилися їх відганяти від себе: голосно говорити українською і в мене є маленький бантик, який я завжди ношу на візочку своєї дитини", - також зазначила Фролова.

Один з небагатьох привілеїв для українців в ОАЕ: можливість отримати не таку дорогу візу, як громадяни інших країн. Знаменитість зізнається, що якби не ця можливість, то вона, скоріше за все, не змогла б собі дозволити тривале проживання в Еміратах.

"На другий чи третій місяць після вторгнення українцям дали візу, не безкоштовну, але вона набагато дешевша, ніж давали резидентам раніше. Зараз у нас є однорічна резидентська віза, яку ми отримали не за такі великі гроші. Там є примітка, що ми опинились у цій країні саме через війну. Але вона більше нічого не дає. Абсолютно. І в принципі українцям тут нічого не дають", - поділилася ведуча.

"Взагалі, щоб отримати тут візу потрібна робота, тому що потрібні гроші. Уся ця країна – про гроші. І Дубай теж... Тут виходиш із дому на вулицю – мінус 100 баксів. Філіжанка кави – від 200 гривень. Якщо раф чи матча, то вже 300", – додала вона.

Фото: instagram.com/vasyafrolova

Василіса Фролова - українська модель, телеведуча, акторка та ведуча прямого ефіру на радіо. Народилася та виросла в Харкові. У 17 років перемогла на конкурсі краси та отримала титул "Віцекоролева Харкова". Кар'єру на телебаченні розпочала на одному з харківських каналів, а 2003 року стала ведучою каналу M1. У 2021 році вперше стала мамою - народила хлопчика, якого назвала Родіоном. Батьком дитини є український телепродюсер Дмитро Котеленець.

  • Нагадаємо, наприкінці червня біля будинку Василіси Фролової у Харкові впала російська ракета. Телеведуча показала в Instagram момент прильоту та руйнування.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал thеLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

У Львові розбишаки напали на блогера Ніколаса Карму: у якому стані потерпілий

Блогер Ніколас Карма розповів, що у Львові на нього напали хулігани. Карма звернувся до стражів порядку

Вражена цілісністю твого внутрішнього спокою: Могилевська відвідала концерт Макса Барських

Макс Барських дав великий концерт в Києві. Наталя Могилевська побувала на шоу та розповіла про свої емоції

Серце моє ніколи не буває вільне: Ірина Білик заінтригувала змінами в особистому житті

Ірина Білик розповіла про своє особисте життя. Серце співачки зайнято