Лайм

Олена Зеленська у м'ятному костюмі провела Саміт перших леді і джентльменів: фото зустрічі

Перша леді України прибула до США з нагоди 77-ї сесії Генасамблеї ООН

Перша леді України після похорону Єлизавети II у Великій Британії розпочала свій візит до Нью-Йорка. В Українському інституті Америки Олена Зеленська провела бранч у рамках Саміту перших леді та джентльменів, де зустрілася з подружжями президентів та прем'єр-міністрів дев'яти країн світу.

Фотографії зустрічі дружина Володимира Зеленського опублікувала на своїй сторінці в Instagram. Вона зазначила, що це перший захід у такому форматі, та висловила надію, що ця традиція розвиватиметься.


Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Olena Zelenska (@olenazelenska_official)


"Основна мета сьогоднішньої зустрічі - поділитися тим, чим живуть наші країни зараз, та питання, які турбують людей. Такий обмін досвідом і думками дає міцну основу для побудови майбутньої співпраці", - розповіла Зеленська.

"Я щиро вірю, що сила перших леді та джентльменів здатна покращувати світ. Здатна якщо не знаходити вихід із криз, то полегшувати та пом’якшувати процеси, які ці кризи спричиняють. Або навіть більше – запобігати їм. Ми це можемо робити й робимо через наші соціальні, освітні, гуманітарні та культурні проєкти. Ми це здатні робити м’яко, а не силою м'язів", - зазначила дружина президента України.

Перша леді додала, що запропонувала колегам, які ще не з ними, долучатися, а всім учасникам - нову ініціативу: створити постійну платформу їхньої спільноти, яка функціонуватиме протягом року, між щорічними подіями.

"Саміт залишається майданчиком для обговорення актуальних викликів сьогодення, яких у світі не меншає. Наш український досвід показує: боротися й перемагати краще разом", - наголосила Олена Зеленська.

Для зустрічі з подружжями глав держав та урядів перша леді України обрала костюм м'ятного кольору, що складається із широких штанів та жакету оригінального крою.


Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Olena Zelenska (@olenazelenska_official)


Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал thеLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Хто такі Bambie Thug, які здивували "Євробачення" своїм готичним виступом

Що відомо про представника Ірландії на конкурсі "Євробачення-2024" Bambie Thug

У Мальме проходить фінал "Євробачення 2024", де Україна змагається за перемогу: онлайн-трансляція шоу

Де дивитись трансляцію фіналу "Євробачення-2024" онлайн, в якому виступатимуть alyona alyona і Jerry Heil з України

У день фіналу "Євробачення-2024" шанси України на перемогу впали: новий прогноз букмекерів

За кілька годин до старту фіналу "Євробачення 2024" букмекери оновили свої прогнози на переможця - яке місце віддають Україні