Лайм

Доки ми не переможемо: Олена Зеленська розповіла про зустріч з Ліз Трасс і підтримку Британії

Зустріч відбулася у Нью-Йорку, куди вони обидві прибули на 77-му сесію Генасамблеї ООН

Перша леді України Олена Зеленська після Саміту перших леді і джентльменів мала нагоду поспілкуватися з новою прем‘єр-міністеркою Великої Британії Ліз Трасс. Очільниця британського уряду пообіцяла, що буде найбільшою подругою України.

"Зустрілася в Нью-Йорку з новою Прем’єр-міністеркою Великої Британії Ліз Трасс. Почула від неї принципове: "Британія залишатиметься з Україною, доки ми не переможемо", - написала дружина Зеленського у своєму блозі в Instagram.


Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Olena Zelenska (@olenazelenska_official)

"Як Прем'єр-міністерка Великої Британії я буду найбільшою подругою України. Ми не зупинимося, допоки ви не переможете. Путін зазнає невдачі в Україні, зазнає стратегічної поразки. Британія залишатиметься з Україною стільки, скільки буде потрібно", - також йдеться в дописі.

Перша леді зізналася, що рада можливості познайомитися з Ліз Трасс. Їхня зустріч відбулася у Нью-Йорку, куди вони обидві прибули на 77-му сесію Генасамблеї ООН. Зеленська додала, що від імені усього українського народу подякувала за принципову й безкомпромісну підтримку Британії. Також вона уточнила, що з новою прем’єркою поговорила про необхідність і далі допомагати Україні, зокрема озброєнням.

"Вірю, що принципова позиція Великої Британії та пані Ліз Трасс допоможе нам зупинити геноцид українців і покарати винних", - резюмувала перша леді.

Фото: instagram.com/olenazelenska_official

Для зустрічі Зеленська обрала костюм м'ятного кольору, що складався із широких штанів та жакету оригінального крою. Образ завершували туфлі-човники молочного відтінку, масивні сережки та об’ємне укладання як зазвичай.

Ліз Трасс віддала перевагу темним кольорам: вона була у юбці та блузі темно-синього відтінку, які поєднала з туфлями на підборах та аксесуарами: підвіскою, сережками та брошкою, на якій зображені британський та український прапори.

Фото: instagram.com/olenazelenska_official

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал thеLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз співачка Лавіка, яка була дружиною Вови Борисенка і намагалась потрапити на "Євробачення"

Співачка Лавіка створила свій гурт, займається психотерапією та волонтерською діяльністю - що відомо про життя артистки

Перший в житті: Наталія Могилевська зворушила подарунком для 4-річної прийомної доньки

27 квітня свій 4-й день народження відзначає молодша донька Наталії Могилевської, яку співачка зі старшою сестрою удочерила під час війни

На тлі чуток про погіршення стану онкохворого Чарльза палац зробив оптимістичну заяву

Букінгемський палац повідомив, що британський король Чарльз III, який лікується від раку, повертається до своїх королівських обов'язків