Лайм

Всі меми досі актуальні: Педан відвідав деокуповану Харківщину та розповів про втечу рашистів

Окупанти все розбомбили та розікрали

Український шоумен, відеоблогер та волонтер Олександр Педан відвідав звільнені міста та села Харківської області. Він об'їздив майже всі деокуповані території та на власні очі побачив, що після себе залишила путінська армія.

В ефірі радіо НВ ведучий розповів, що спочатку він із гуманітарною місією був в Ізюмі, після чого вирушив до інших населених пунктів Харківщини та доїхав майже до кордону з РФ.

Фото: instagram.com/pedanos

"Там, на жаль, майже не залишилося населених пунктів. Їх або розбомбили, або розікрали, - поділився Педан. - Орки тікали звідти так: кидали військову техніку, набої, але не забували нашу побутову техніку. Всі меми досі актуальні! Вони позабирали ноутбуки, а кабелі й зарядки до них позалишали. Як хочуть потім використовувати техніку без запчастин? Я не розумію. Також позабирали електрочайники, але позалишали до них підставки. Навіщо воно їм?".

Звільнений Ізюм переніс чи не найбільші руйнування та бомбардування за час війни. Нині у місті фізично не існує непошкоджених будинків, а деякі райони викликають справжній шок. Дивіться у матеріалі "Апострофа", як живе місто на Харківщині після окупації.

Фото: Роман Пєтушков

  • Раніше деокуповану Харківщину відвідав Дмитро Комаров. Ведучий програми "Світ навиворіт" показав фото з Балаклії та Куп'янська та розповів, як війська РФ боягузливо тікали, рятуючись від українських захисників, хоча збиралися до Харківської області всерйоз і надовго.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Хто пройшов у фінал "Євробачення-2024" після першого півфіналу: результати голосування

Після першого півфіналу до гранд-фіналу "Євробачення-2024" пройшли 10 країн-учасниць

У Мальме проходить "Євро­­бачення-2024" - онлайн-трансляція першого півфіналу

7 травня о 22:00 за Києвом стартує "Євробачення-2024" - дивитись онлайн трансляцію першого півфіналу конкурсу

alyona alyona і Jerry Heil виступили на "Євробаченні-2024" з потужним номером: відео

Як alyona alyona та Jerry Heil виступили у першому півфіналі "Євробачення-2024" - відео України