Лайм

Я стерва ще та: Даша Кацуріна розповіла про розлучення з чоловіком і стосунки з Дантесом

Дівчина щаслива у своєму новому статусі

Невдовзі після того, як Надя Дорофєєва підтвердила свої стосунки з Михайлом Кацуріним, Володимир Дантес почав зустрічатися з його колишньою дружиною Дашею. Така перестановка партнерів дуже здивувала соцмережі, але закохані не звертають уваги на пересуди та насолоджуються новим коханням. В інтерв'ю Василісі Фроловій Кацуріна розповіла, що стало причиною її розлучення і як розвивається роман із Дантесом.

Фото: https://www.instagram.com/dasha_katsurina/

"Не треба так багато працювати разом, треба давати простір одне одному. Ми з Мішою дуже склеїлися, а потім він почав відклеюватися, бо це не прикольно. Я не знала, як бути без нього, намагалася його повернути. Зараз я аналізую всі свої вчинки в попередніх відносинах і не розумію, як він жив усі ці 7 років. Я розумію, що я стерва ще та. Але це досвід", - розповіла рестораторка про розлучення з Кацуріним.

"Перший місяць думала, що я дуже страшна і нікому не потрібна. Здавалося, що інша людина може все змінити. Через місяць полегшало, - каже Кацуріна. - Я Міші не зраджувала, була з ним з 20 років. Я думала, що буду одна і мені починало це подобатися. Але я закохалася, і тепер не одна".

Фото: https://www.instagram.com/dasha_katsurina/

У стосунках з Дантесом Кацуріна зрозуміла, що їй не потрібно приклеювати до себе коханого. Обидва вони ходять до психотерапевтів, щоб їхній союз був максимально гармонійним.

"Коли трапилося моє розлучення, Вова стала першою людиною, якій я розповіла. Він мене дуже підтримував, - каже вона. - Нам класно удвох. Не можу сказати, що у нас флірту не було. Ми довго дружили, він мене бачив будь-яку, тому коли ці відносини почалися, вони не були з нуля. Ці відносини побудовані на дружбі, тому вони щирі і міцні. Я знаю його негативні сторони, а він - мої. Він трохи імпульсивний, гарячий. Це важкувато. Але я ходжу до психотерапевта, і він теж. У нас сварки дуже кумедні".

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLіme і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Українське медіа потрапило в скандал через нецензурну лексику на адресу Євгена Клопотенка: що відомо

Видання Заборона потрапило в скандал через нецензурну лексику - кулінар Євген Клопотенко опублікував листування нібито з журналістом медіа

Рак відсік все непотрібне: 35-річна українська акторка вперше розповіла про лікування онкологічної хвороби

Акторка Катерина Молчанова повідомила, що лікується від раку - онкологію у жінки виявили на ранній стадії і вже зробили операцію

alyona alyona і Jerry Heil виступатимуть у першому півфіналі "Євробачення-2024": про що їхня пісня

alyona alyona і Jerry Heil беруть участь у Євробаченні 2024 з песнею Teresa & Maria - про що вона, чому артисток критикували