Лайм

Жили як друзі. Дорофєєва розповіла про розлучення з Дантесом та стосунки з Кацуріним

Кохання до друга сім'ї співачка назвала "простою" історією

Після розставання Надя Дорофєєва та Володимир Дантес доволі швидко розсекретили імена своїх нових коханих. Ними виявилися ресторатори Міша та Даша Кацуріни – пара, яка оголосила про розлучення того ж дня, що й родина поп-виконавців.

В інтерв'ю ЖВЛ Надя Дорофєєва вперше розповіла, чому вирішила закінчити стосунки з Дантесом і як зблизилася з другом сім'ї.

Фото: instagram.com/vladimirdantes

"Розставання було дуже складним, дуже. Ми спілкувалися з Вовою про це майже півроку постійно. Тому що ми дуже поважаємо одне одного, і просто розуміли, що ми друзі. Ми так довго це розуміли, і все одно хотілося спробувати ще, - каже співачка. - І це найгірше, коли тобі так комфортно з людиною. Нам дуже добре жилося, але воно вже не працювало як у жінки та чоловіка".

Остання спільна відпустка пари в Мексиці показала, що їхній шлюб розпадається. Через півроку Дорофєєва та Дантес оголосили про розлучення.

"У цю поїздку до Мексики ми їхали і вже розуміли, що даємо останній шанс. Це була супер відпустка, ми в захваті залишилися, але ми вже відпочивали більше як друзі. І ми повернулися і вже потім сказали одне одному, що треба розходитися як чоловік та дружина", - зізналася співачка.

Фото: instagram.com/vladimirdantes

Дорофєєва не сказала, коли звернула увагу на друга родини Михайла Кацуріна. Пару сфотографували разом незабаром після розставання з Дантесом, і на хвилі пліток і критики Дорофєєва вирішила підтвердити новий роман.

"Ми закохалися, все дуже просто. Люди дуже багато вигадують у цій історії. Десь є правда, десь її немає. Але це моє життя", - висловилася вона.

Фото: instagram.com/vladimirdantes

Про відносини Дантеса з Дашею Кацуріною Дорофєєва вирішила не поширюватися: "Це їхня історія, яку я дуже поважаю. Вова сам повинен, якщо він захоче, розповідати".

Нагадаємо, що Надя Дорофєєва та Володимир Дантес були разом 11 років, 7 з яких – у шлюбі. Міша та Даша Кацуріни розлучилися після 7 років барка. У рестораторів народилося двоє дітей, молодшому з яких у червні виповнився рік.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Найгірше позаду: комік Віктор Розовий вперше після важкого поранення висловився про свій стан

Віктор Розовий вийшов на зв'язок у соцмережах та розповів про свій стан після важкого поранення голови - комік показав фото з лікарні

Де дивитися фінал "Євробачення-2024", в якому Україна змагається за перемогу

Коли фінал "Євробачення-2024" та під яким номером виступатимуть alyona alyona та Jerry Heil - де дивитися виступ України у фіналі

ЗМІ показали відео, як працівники ТЦК зупинили в Києві Monatik: співак відреагував

Дмитра Монатіка у Києві зупинили представники ТЦК та перевірили документи - співак прокоментував ситуацію - відео