Лайм

Отримую тут допомогу: Тоня Матвієнко зізналася, що поїхала за кордон через відсутність грошей

Співачка живе в Британії у спонсорів

Тоня Матвієнко з молодшою дочкою Ніною виїхала з України на початку повномасштабної війни із Росією. Нині вона живе у Британії, отримує фінансову допомогу та дає маленькі благодійні концерти для місцевих українців. В інтерв'ю "24 каналу" донька Ніни Матвієнко відверто розповіла про складне матеріальне становище своєї родини.

Тоня Матвієнко з чоловіком Арсеном Мірзояном, старшою дочкою Уляною та молодшою Ніною Фото: https://www.instagram.com/tonya_matvienko

"Я знаходжуся в Британії, живу у спонсорів біля міста Тонтон, у селі. У нашої родини заробітку зараз немає. Мене часто запитують, чому я за кордоном. Уявіть, у нас вдома троє артистів. Роботи немає, комунальні треба платити, їсти, просто виживати.Тому я й поїхала до Британії, я тут отримую допомогу. Щоб було, що поїсти купити. Я не знаю, як інші артисти виживають. Якби у мене чоловік був на держслужбі, якийсь бізнес... У нас із Арсеном немає нічого цього, ми все вкладали в себе, свої пісні, кліпи", - сказала співачка.

6-річна донька Тоні Матвієнко та Арсена Мірзояна у Британії пішла до школи. До дівчинки добре ставляться англійські діти, але вона хоче повернутися додому, де її друзі та однокласники розмовляють українською мовою.

Фото: https://www.instagram.com/tonya_matvienko

"Найстрашніше для мене - що дитина не бачить сім'ю, тата, бабусю. Англійську можна вивчити і в Києві. Але дуже родина переживає, що буде взимку. Будинок у нас великий, як його опалювати? Дитина має бути в теплі. Мені кажуть: "Ти не поспішай, ми ще не знаємо, як перезимувати", - зізналася Матвієнко. - [Старша дочка] Уляна була в Берліні, але приїхала в Україну і залишилася. Знайшла роботу. Я напевно теж скоро не витримаю і поїду додому".

Тоня не думає про кар'єру за кордоном, оскільки погано знає англійську мову і не готова розпочинати життя наново у 40 років.

"Я співаю тут для своїх українців. Спонсор організував мені сольний концерт, знайшов музиканта-англійця, він вивчив усі мої пісні і сказав, що робитимемо концерт. У 40 років починати все спочатку - дуже важко, - каже вона. - Я не можу просто так жити, нічого не робити. Я дуже хочу допомагати Україні. Я тут довго не витримаю, поїду додому".

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Діти щасливі: Наталія Могилевська показала прийомних доньок на рідкісних кадрах

Відома українська співачка Наталія Могилевська порадувала своїх доньок Софію та Мішель незвичною рослиною, яка харчується комахами

Усик відреагував на підтримку з боку всесвітньо відомого репера

Український боксер Олександр Усик показав фото з американським репером Снуп Доггом та подякував йому за підтримку

Справжній україномовний хлопчик: Даша Квіткова розповіла про виховання дворічного сина Лева

Популярна блогерка Даша Квіткова підкреслила, що її дворічний син Лев не знає російських слів та суржика, а говорить лише українською