Лайм

Без зворотного квитка: Пугачова з дітьми виїхала з РФ до Ізраїлю

Виконавиця знаходилася в Росії близько місяця

Російська співачка Алла Пугачова напередодні 1 вересня повернулася до РФ, адже у її дітей розпочинався новий навчальний рік. Однак у країні-агресорці родина пробула недовго, оскільки артистку разом із Гаррі та Лізою знову помітили в аеропорту.

Російські ЗМІ повідомляють, що виконавиця з аеропорта "Внуково" знову полетіла в Ізраїль, куди вона разом із дітьми та чоловіком Максимом Галкіним виїхала ще в перші дні вторгнення окупантів в Україну. Джерело уточнює, що зворотного квитка у Пугачової не було. Ймовірно, вона планує там залишитися жити разом із Галкіним, а Ліза та Гаррі, схоже, тепер навчатимуться за кордоном.

Фото: instagram.com/maxgalkinru

Тим часом депутат Держдуми РФ Роман Худяков знайшов спосіб "помститися" російській знаменитості, яка засудила злочинні дії Кремля. Політик пригрозив мобілізацією внукам примадонни – Дені Байсарову та Микиті Преснякову. Худяков зазначив у своїй заяві у соціальних мережах, що "еліта закінчилася" і обидва чоловіки мають служити божевільній російській ідеології, а значить – приєднатися до лав окупантів, насильників та мародерів.

Онуки Алли ПугачовоїФото: t.me/s/roman_khudyakov

Депутат нагадав, що якщо онуки артистки матимуть бажання ухилитися від служби, існує міжнародний розшук. Росіянин додав, що чоловіки з "простих" сімей не повинні служити замість "еліти". "Повістки повинні бути вручені всім, хто підпадає під часткову мобілізацію – без винятку. За внуків Пугачової, яка виступила колабораціоністом, хто служити піде?! Хлопці з "простих" сімей? Так не вийде!" – йдеться в повідомленні Худякова.

Фото: t.me/s/roman_khudyakov

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз співачка Лавіка, яка була дружиною Вови Борисенка і намагалась потрапити на "Євробачення"

Співачка Лавіка створила свій гурт, займається психотерапією та волонтерською діяльністю - що відомо про життя артистки

Перший в житті: Наталія Могилевська зворушила подарунком для 4-річної прийомної доньки

27 квітня свій 4-й день народження відзначає молодша донька Наталії Могилевської, яку співачка зі старшою сестрою удочерила під час війни

На тлі чуток про погіршення стану онкохворого Чарльза палац зробив оптимістичну заяву

Букінгемський палац повідомив, що британський король Чарльз III, який лікується від раку, повертається до своїх королівських обов'язків