Лайм

Вперше пішов з дому у 13 років. Слава Дьомін розповів про складні стосунки з мамою

"Мама у мене залишилась лише біологічна. Душевної мами немає"

Український ведучий Слава Дьомін зізнався, що з мамою має складні стосунки, і конфлікт між ними триває вже близько 25 років. Зірка розповів, що найрідніша людина по відношенню до нього "проявляла любов незвичним чином": била до ран та крові, а одного разу відправила виносити сміття і не впустила назад додому.

"У нас складні стосунки вже 25 років. Вперше я пішов з дому у 13 років. Але мене швидко повернули. Мама працювала в управлінні внутрішніх справ і в дитинстві я її боявся. Били мене за все. І навіть для профілактики. Вузьким ремінцем, шлангом від пральної машини тощо. Били до ран і крoвi. Одного разу мене відправили виносити сміття, а додому не впустили. Для профілактики. Напевно таким чином мама проявляла любов. Думала, що силою можна заробити повагу. Але я не поважав її, а тільки боявся. До того часу, доки не став самостійним. Мені вже 38, а моя мама досі аб'юзер", - написав ведучий в Instagram. Він також оприлюднив кілька своїх дитячих фото.

Фото: instagram.com/slavademin_official

Дьомін розповів, що кілька разів намагався налагодити стосунки з матір’ю, проте ці спроби виявилися невдалими. Окрім того, зараз мати вирішила отримати любов сина у інший спосіб – подала в суд на отримання аліментів.

"Було кілька спроб налагодити стосунки і почати все з чистого листа. І знову починалось повчання, звинувачення тощо. І тепер вона вирішила "отримати" мою любов ще більшою силою і шантажем. Подала в суд на отримання аліментів. Абсурд? Так. Але це справа адвокатів. Мама у мене залишилась лише біологічна. Душевної мами немає. І ми не будемо йти одним шляхом", - зазначив знаменитість.

Фото: instagram.com/slavademin_official

Свою публікацію про особисте Слава завершив висновком: завжди можна порозумітися з дитиною, у будь-якому віці. Він наголосив, що батькам не варто власноруч вбивати любов дитини, натомість потрібно стати для неї найкращим другом:

"Мене дивують батьки, які звинувачують в чомусь власних дітей. Агов! Як ви їх виховали, так вони себе і поводять. Дитина - білий лист, на якому батьки малюють картину. Не може лист бути винним, якщо художник ляпнув не тією фарбою. Я завжди говорю про те, що коли дитина щось робить не так, проаналізуйте свої дії. Дитина сидить багато в телефоні і не комунікує з вами? То може ви мало цікавитесь її життям? Будьте на одній хвилі. Бо дитина - ваш найкращий друг".

"Завжди є шанс налагодити зі своєю дитиною стосунки. Незалежно від віку. Адже ваша донька/син вас дуже любить. Не вбивайте власноруч цю любов. Будьте найкращим другом. І тоді в нашому житті буде менше злих, закомплексованих людей, яким в дитинстві не додали батьківську любов і дружбу. Немає поганих дітей. Є погані батьки", - резюмував ведучий.

Фото: instagram.com/slavademin_official

Нагадаємо, Слава Дьомін почав кар'єру як радіоведучий на радіо "Львівська хвиля". У 2008 році став ведучим на радіо "Люкс ФМ".

Дьомін має сина, проте з дружиною Оксаною він розлучився після 13 років подружнього життя. Пізніше ведучий зізнався, що стосунки з дружиною зруйнував побут. "Переїжджали до нової квартири, нас захопив дуже сильно ремонт. Ми всі сили, всі думки давали туди. Залишився трикутник: я - малий, Оксана - малий. Не було я і Оксана. Ставишся до другої половинки по-дружньому, але немає в тебе цієї романтичної тяги", - говорив він.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil