Лайм

Іра на мене ображена: Слава Дьомін розповів про конфлікт із Білик

Шоумен поділився подробицями

Український ведучий Слава Дьомін розповів, що із виконавицею Іриною Білик у нього є конфлікт. Він виник після одного питання, яке Слава поставив експродюсеру співачки Юрію Нікітіну під час інтерв'ю.

"Ми зустрілися з Ірою на одному телевізійному проекті. Бачу, Іра. Я кажу: "Ой, Ірочко, привіт!". Вона мені: "А з тобою я не хочу спілкуватися". Потім я дізнався, що Іра на мене ображена, тому що коли я брав інтерв'ю у Юри Нікітіна, у мене було питання на кшталт: "Чому в Ірини Білик після того, як вона перестала працювати з Юрою, немає більше хітів?". Іру це дуже сильно, я думаю, зачепило", - поділився подробицями ведучий у розмові з Аліною Доротюк.

Дьомін вважає, що Білик має право на нього ображатись, але водночас каже, що ставити незручні питання – це його робота як інтерв'юера.

"Іру це дуже сильно, я думаю, зачепило. Мені здається, вона має право образитися на це. Моя робота, як інтерв'юера поставити різні питання, у тому числі компрометуючі. Це моя робота. Від цього моє ставлення до Іри зовсім не змінюється. Я до неї ставлюся з величезною повагою”, - зазначив Слава.

Фото: instagram.com/slavademin_official

Ведучий додав, що нещодавно він мав можливість поспілкуватися з Білик в одній програмі в режимі онлайн. За словами Дьоміна, артистка вже нормально з ним говорила та відповідала на його запитання. Проте не його повідомлення у меседжері поки що відповідати не стала.

"Начебто нормально. Я їй ставив питання, і вона не відключила зв'язок. Я їй написав потім у Telegram, чи не ображається вона більше на мене. Але вона поки що не відповіла", - зізнався Слава.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil